ZOOM platforma,petak 25 septembar ,PANEL DISKUSIJA !

pannell

„Razvoj turizma u ruralnim područjima“, naziv je panel diskusije koju, povodom Svjetskog dana turizma, u petak, 25. septembra od 10 sati, organizuje Turistička organizacija opštine Bar.


Učesnici diskusije, koja prati ovogodišnju temu 41. Svjetskog dana turizma „Turizam i ruralni razvoj“ su eminentna imena iz svijeta turizma: mr sc Dijana Katica - direktorica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, dr sc Bojan Zečević – profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i jedan od autora „Strategije ruralnog turizma Crne Gore“, dr sc Damir Krešić – direktor Instituta za turizam Hrvatske i dr sc Ilija Moric – predavač na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, Univerzitet Crne Gore i vlasnik poljoprivrednog gazdinstva kao primjera „dobre prakse“.

U uvodnom dijelu panelistima i svim zainteresovanim pratiocima obratiće se Emil Kukalj, direktor TO Bar.
„Cilj nam je da upravo iz Bara još jednom pokrenemo temu koja je izuzetno zanimljiva sa aspekta trenutka u kojem se nalazimo, ali i sa aspekta potencijala kojima naša opština obiluje. Razvoj i dodatna strateška ulaganja u seoska, ruralna područja svakako pogoduju pozitivnoj interakciji između turističke industrije, lokalne zajednice i putnika koji žele da osjete nešto drugačije. Želja nam je da stvaramo turistički proizvod po „mjeri čovjeka“, da od stručnih sagovornika u ovoj oblasti čujemo koliko je, u ovom osjetljivom trenutku za čovječanstvo, važno imati dobru strategiju, ali i dobru viziju“ – istakao je direktor Turističke organizacije opštine Bar.

Panel diskusija „Razvoj turizma u ruralnim područjima“, u organizaciji TO Bar, u skladu sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela, biće održana na Zoom platformi u petak 25. septembra 2020. od 10 sati (prijava na sledećem linku: https://zoom.us/webinar/register/WN_8j5jMKvxSyGa-kHs1xIusw ), a svi zainteresovani subjekti moći će da je prate i putem live stream-a na zvaničnoj facebook stranici TO Bar (Bar.travel).

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar