Za dva sata za Damjanovo liječenje prikupili oko 1200 eura

crosfit 4

Jači nego juče poručili –Damjane,pobjedi!

Nakon uspješno održanog humanitarnog takmičenja "Jako za Damjana" članovi kluba "Crossfit Station", brojni Barani poslali su poruku Damjanu Ranitoviću (18) iz Sutomora kome je dijagnostifikovan Juingov sarkom, maligni tumor kostiju - Damjane, pobjedi!
-Nastavi da se boriš i da uz našu podršku pobjediš u svojoj najtežoj i najvažnijoj životnoj bici. Damjane, samo jako, poručili su iz NVO “Jači nego juče” koja je u srijedu organizovala humanitarno takmičenje u funkcionalnom fitnesu “Jako za Damjana” na glavnom gradskom stadionu u Baru.

Za dva sata prikupljeno je 1. 182 eura pomoći za Damjana Ranitovića.

crosfit 6

Učestvovali su 31 takmičar, 21 u muškoj i 10 u ženskoj konkurenciji.

-Našem mladom sugrađaninu Damjanu, koji se bori sa opakom bolešću, u ovim teškim trenucima, podrška je najpotrebnija. Tako smo odlučili da za naš 3. rođendan, organizujemo takmičenje koje će biti humanitarnog karaktera, kazali su iz ove nevladine organizacije.

crosfit 3

NVO "Jači nego juče" posebnu zahvalnost duguje Sportsko-rekreativnom centru Bar, Atletskom klubu Mornar, fotografu Vladani Vojinović, Foto-studiju Petović na njihovoj podršci i zalaganju u organizaciji ovog događaja, kao i novinarima i medijima koji su pomogli da za akciju sazna što više ljudi.

Damjan je 18-ti rođenadan dočekao na Institutu za onkologiju u Beogradu, gdje je na hemioterapiji. Liječenje treba da nastavi na klinici u Bolonji

Za Damjanovo liječenje potrebna je finansijska pomoć, koja se može uplatiti na žiro račun Vjera Ranitović 565-0200100011050-32 Lovćen banka

B.Dabić

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar