Restrikcije i otežano vodosnabjevanje uslijed slabe izdašnosti vodoizvorišta “Zaljevo”

vik zgrada

DOO Vodovod i kanalizacija Bar ulaže značajne tehničke i stručne kapacitete kako bi se vodosnabdjevanje potrošača na području koje se snabdjeva sa ovog vodoizvorišta normalizovalo u najskorijem mogućem roku.

Nažalost, svjedoci smo da se uslijed jako nepovoljne hidrološke situacije izdašnost vodoizvorišta „Zaljevo“ drastično smanjila i da kao poslijedicu toga imamo neredovno snabdjevanje naših potrošača na ovom području. Učinili smo sve što je u našoj moći ali neophodno je da se organizuju restrikcije da bi naši sugrađani bili potpuno informisani kada se očekuju prekidi vodosnabdjevanja.

Najveće probleme u vodosnabdjevanju imamo na visokim kotama u Gornjem Zaljevu i molimo potrošače da imaju razumijevanja, da je prosto u pitanju viša sila na koju ne možemo da utičemo.

Kako bi se dugoročno riješio problem koji je trenutno aktuelan, potrebno je izgraditi nastavak cjevovoda DCIDN 250 MM od prodavnice E Plus do Kalamper pumpe.

Napominjemo da je potreba realizacije ovog projekta prepoznata, i da je glavni projekat za realizaciju ove aktivnosti urađen i nadamo se da će ubrzo otpočeti finalna faza njegove realizacije.

Još jednom molimo naše potrošače da uvaže razloge poremećaja u vodosnabdjevanju, koji su nastali uslijed smanjenje izdašnosti vodoizvorišta kazao je Izvršni direktor Mladen Đuričić

Informacije o neophodnim restrickijama mogu se naći na web sajtu www.vodovod-bar.me. Broj telefona dežurne ekipe na koji možete prijaviti sve nepravilnosti u periodu od 15h do 07h je 067059505.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar