ČESTITKE ZA RAMAZANSKI BAJRAM

seLAMIJA BAR

Odboru Islamske zajednice i glavnom imamu barskom Mujdinu ef. Milaimiju upućene su čestitke povodom Ramazanskog Bajrama.

dusan rrrr

Uvaženi gospodine Milaimi,

U ime Opštine Bar i u svoje ime, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom jednog od najvećih i najradosnijih praznika - Ramazanskog Bajrama.
Izražavam zahvalnost i puno poštovanje što ste tokom mjeseca Ramazana prepoznali univerzalne vrijednosti, očuvanje zdravlja i života ljudi, odricanjem od radosti zajedničkih ramazanskih molitvi i okupljanja, koje su duboko utkane u bit islamske vjere u gradu pod Rumijom. Vjerujem da je iza nas period strijepnje i ozbiljnih izazova sa kojima se suočio čitav svijet i da je pred nama vrijeme sreće i blagostanja za sve naše porodice.

Želim da Bajramske dane provedete u radosti u krugu najmilijih, i da jedni sa drugima zajedno gradimo mostove prijateljstva i uvažavanja.

Još jednom Vam upućujem najsrdačnije čestitke, u nadi da ćemo nastaviti da baštinimo poštovanje različitosti, afirmišući multiekonfesionalne vrijednosti našeg grada.

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK
Dušan Raičević

 

mico orlando

Poštovani gospodine Milaimi,
Vama i svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Baru i Crnoj Gori u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično upućujem najsrdačnije čestitke povodom Ramazanskog Bajrama.

Uvjeren sam da će Vas, slaveći ovaj veliki praznik Ramazanski Bajram, podstaći da svi zajedno budemo bolji ljudi, da više brinemo jedni o drugima, širimo slogu i mir i gradimo Crnu Goru, državu multikulture, tolerancije, suživota i građanskog prosperiteta.

Čestitajući još jednom, srdačno Vas pozdravljam.

PREDSJEDNIK,
Mićo Orlandić s.r.

 

dr Dragoslav Tomanović

„Grad Bar već vjekovima gradi, održava i uvažava multietnički i multivjerski sklad ovog prostora, doprinoseći time afirmaciji društva različitosti i njegovih vrijednosti. Upravo ove vrijednosti temelj su i savremene Crne Gore, koja ih utkala u svoje državno biće i postavila kao princip na kome počiva njeno građansko društvo. DPS, kao moderna građanska partija, u potpunosti je posvećena očuvanju i snaženju ovih vrijednosti, uvjerena da Crna Gora bez njih ne može postojati, niti se razvijati kao savremeno građansko društvo. Zbog toga danas, na ovaj veliki praznik, sa posebnim poštovanjem, obraćamo se svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u našoj sredini, sa željom da Ramazanski Bajram provedete u dobrom zdravlju, uz svoju porodicu i prijatelje i da osjećanje duhovnog mira, radosti i zadovoljstva ispuni svaki dom. Zajedno, kao i do sada, poštujući jedni druge, nastavićemo da stvaramo bolju budućnost i gradimo Crnu Goru kao najbolju kuću za sve nas.

U ime Opštinskog odbora DPS-a Bar i u svoje ime, najsrdačnije čestitam Ramazanski Bajram.“

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar, dr Dragoslav Tomanović

 

cakicc

Povodom Ramazanskog Bajrama, u ime Biram Crnu Goru i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke vjernicima islamske vjeroispovjesti i Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću.

Nakon mjeseca posta, zahvalnosti i odricanja, ove 2020. godine, koja će ostati zapamćena po epidemiji koja je zahvatila cio svijet, slavićemo u izuzetnim okolnostima, više nego ikada upućeni jedni na druge, ujedinjeni u strpljenju i istrajnosti. Zato, neka nas, kao i uvijek do sada, u svim životnim iskušenjima, vode ljubav i radost, uzajamno poštovanje i razumijevanje, istinoljubivost i pravednost.

Uz želju da i ovaj Bajram dočekate u zdravlju i sreći, još jednom upućujem iskrene bajramske čestitke.

Srdačno,
Predsjednik Biram Crnu Goru
Radomir Novaković Cakan

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar