Opšta bolnica Bar vraća se u redovan rad

opsta bolnicca

Ministarstvo zdravlja i Krizni medicinski štab su naložili da od 11.05.2020. godine Opšta bolnica Bar nastavi sa radom kao prije proglašenja epidemije.


Režim rada će biti prilagođen mjerama opreza propisanim od Instituta za javno zdravlje Crne Gore, zbog još uvjek mogućeg obolijevanja od COVID-19 virusa.

Postepenim vraćanjem u redovan rad Opšte bolnice Bar predviđeno je:

1. Da počnu sa radom specijalističke i subspecijalističke ambulante za zakazane pacijente po principu elektronskog zakazivanja
2. Da se rade operacije iz redovnog operativnog programa bolnice
3. Da radiološka služba radi punim kapacitetom ( rengen, ultrazvuk svih organa, dopler krvnih sudova, mamografija i skener).

 Hitna prijemno-trijažna služba bolnice radi kao i do sada – 24 sata. Dežuraće, kao i do sada: hirurg, inernista, pedijatar, ginekolog i anesteziolog. Podsjećam da smo svi u obavezi sprovoditi sve mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore, pri čemu ćemo posebnu pažnju obratiti na temperaturni skrining pri ulasku u bolnicu, nošenje maske (može i platnena), poštovanje fizičke distance ( 2 metra) i obavezna dezinfekcija ruku.
I dalje  treba  da se koristite  call centar i tako smanji broj dolazaka u bolnicu, a samim tim i rizičnih kontakata. Trebalo bi  da se praksa call centra i e-maila nastavi sa funkcijom i u vremenu bez epidemije.

EPIDEMIOLOG - DR ZORAN VOJINOVIĆ 068/610-545
STANJE PACIJENATA NA INFEKTIVNOM ODJELJENJU 068/609-777
PRIJEMNA AMBULANTA 068/609-222
GINEKOLOGIJA I PORODILIŠTE 068/609-333
INTERNO ODJELJENJE 068/609-444
GLAVNA SESTRA BOLNICE - RADMILA OSTOJIĆ 068/609-555
PEDIJATRIJA 068/609-666
SEKRETARICA DIREKTORA 068/609-111
E-MAIL BOLNICE : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Želim da izrazim zahvalnost koju dugujemo svim građanima Bara i drugih primorskih opština (Ulcinj, Budva, Tivat, Kotor i Herceg Novi), zahvalnost za to što su pametno odabrali da poštuju i sprovode mjere koje je propisala struka i tako sačuvali mnoge živote, što je najvažnije, a i olakšali rad zdravstvenim profesionalcima, jer smo imali kontrolisano širenje infekcije i samim tim manji broj pacijenata.
U ime svih zaposlenih u Opštoj bolnici Bar želim da ostanete u dobrom zdravlju, kazao je VD direktor Dr Dragoslav Tomanović

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar