Opština Bar donira pakete pomoći Crvenom krstu

so barjak

Opština Bar obezbijedila je donaciju u vidu 200 paketa pomoći za socijalno najugroženije stanovnike.

Paketi sadrže osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu, koje će opštinska organizacija Crvenog krsta Bar u saradnji sa Centrom za socijani rad podijeliti prema utvrdjenoj dinamici i planu, kao i procjenama hitnosti. Raspodjela paketa počinje u ponedjeljak 30.marta.

"Trenutna situacija nastala pojavom korona virusa dodatno nas obavezuje da budemo solidarni, da pokažemo veći stepen senzibiliteta, a prije svega odgovornosti prema materijalno i zdravstveno najugroženijim sugrađanima, koji u ovakvim okolnostima predstavljaju posebno ranjivu kategoriju stanovništva. Ovo je skroman doprinos lokalne uprave onima kojima je to najpotrebnije, posebno u trenutku kada svi treba da budemo disciplinovani i da se pridržavamo preporuka i uputa nadležnih institucija. Snaga je u svima nama, a zajedno možemo više", poručio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Sa ovom aktivnošću Opština Bar će nastaviti sve dok budu na snazi privremene mjere Vlade Crne Gore-Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti, a paketi pomoći će se isporučivati po planu i dinamici koju će utvdriti opštinska organizacija Crvenog krsta Bar, saopšteno je iz Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar