Rukometaši za ponos na prijemu kod Raičevića

rukmet 2

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević ugostio je članove Kadetske muške rukometne reprezentacije Crne Gore, naše sugrađane, Marka Kneževića, člana Stručnog štaba reprezentacije, Luku Bajraktarovića, Lazara Gvozdenovića i Merisa Bošnjaka, reprezentativce i članove Rukometnog kluba Mornar 7 iz Bara, koji su na 17. Mediteranskom prvenstvu u Atini osvojili srebrnu medalju.

„Želim da vam uputim iskrene čestitke na osvojenoj srebrnoj medalji koja je sve nas učinila ponosnim i obavezala nas da u narednom periodu jednako posvećeno pružamo podršku razvoju rukometa u Baru, ali i rukometnom klubu Mornar 7 čiji ste članovi, koji je prepoznao vaš talenat i dao šansu koju ste znali da iskoristite. Mislim da ste na pravi način predstavljali klub iz kojeg dolazite, naš grad, ali i našu državu i ovakvi sportski rezultati su samo podsticaj mladima da se bave sportom, jer zaista sportski uspjesi kao što je ovaj kod svih nas bude posebne emocije“ kazao je predsjednik Raičević.

rukmet 1

Predsjednik Opštine je izrazio očekivanje da će Kadetska muška rukometna reprezentacije ovakve uspjehe nastaviti i na Prvenstvu Evrope B divizije koje će biti održano u Podgorici, što će ujedno značiti i plasman u viši rang takmičenja, u A diviziju i samim tim se kvalifikovati za Svijetsko kadetsko prvenstvo 2021. godine, gdje joj je, kako je istakao i mjesto, imajući u vidu kvalitet koji su pokazali u dosadašnjem periodu na velikim takmičenjima.
Članovi Kadetske muške rukometne reprezentacije su zahvalili predsjedniku Opštine na prijemu i istakli da su u jakoj kokurenciji na prvenstvu uspjeli da dodju do medalje, što im je bio i jedan od ciljeva prije početka šampionata.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar