Uklonjen grafit mržnje sa zidina Tabije

prekrečen

Dobili smo reagovanje,objavljujemo ga integralno.

Molimo vas da objavite reagovanje naše NVO povodom jučerašnjeg  nemilog događaja samo u tekstualnom obliku jer ne želimo da objavljivanjem fotografija dajemo dodatni publicitet počiniocima:
Još jednom smo na žalost, prinuđeni da se obratimo javnosti povodom devastiranja zidina tvrđave Tabija u Sutomoru, na čijoj revitalizaciji naša NVO radi još od 2015. godine.
Još jednom želimo da naglasimo koliko je dobrovoljnog rada i finansijskih sredstava uloženo u ovaj projekat koji se osmišljen da bude na korist svih građana naše opštine i turista koji nas posjećuju, za koji imamo podršku najšireg građanstva i nadležnih institucija, pa smo samim tim zaista neprijatno iznenađeni potrebom pojedinaca da svoje lične stavove izražavaju iscrtavanjem neprimjerenih sadržaja upravo na ovim zidinama, kojima tu nikako nije mjesto.
U nadi da će nadležne opštinske službe i državni organi uraditi sve što je u njihovoj moći da spriječe dalje devastiranje ovog kulturnog dobra, obraćamo se i počiniocima da ih zamolimo da svoje stavove ubuduće izražavaju na nekom drugom mjestu i na civilizovan način.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar