Traži se identifikacija lica sa fotografije

tragase 1

Tim za odnose sa javnošću Uprave policije poslao je saopštenje koje objavljujemo integrlano.

Molimo građane da obavijeste policiju ukoliko prepoznaju lice sa fotografije

Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu A.G. (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku.

Policijski službenici su u koordinaciji i po nalogu tužilaštva preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja i došli do fotografija i snimka na kojima je jedno za sada nepoznato muško lice, a koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistvo na štetu A.G.

tragase 2

Ubistvo na štetu A.G. se dogodilo 17. februara 2020. godine oko 20,50 časova u Cetinju, kada je za sada nepoznato lice ispalilo više litaca iz vatrenog oružja u pravcu A.G. a usljed kojih je on smrtno stradao.

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, a koji se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

tragase 3

Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve: 067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici.
Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar