Nabavkom DCP projektora proradiće bioskop u Domu kulture

Osmodnevni CINEBar2020 je prikazao 15 filmova , privukao ukupno 2605 gledalaca, a projekcija filma “Loši momci zauvijek” postigla je apsolutni rekord sale po posjećenosti filmske projekcije, jer su zbog izuzetnog interesovanja pored postojećih 350, unijete još 25 dodatnih stolica.

Izvanredni rezutati filmske revije CINEBar2020, iskazani u broju posjetilaca i velikom interesovanju građana za nove projekcije, pokazali su punu opravdanost programske akcije JP Kulturni centar Bar da revitalizuje bioskop u Domu kulture.

eroll

Uspjeh ove filmske revije dokazao je i utemeljenost namjere uprave JP Kulturni centar Bar da uđe u postupak nabavke modernog kino-projektora.
-U saradnji sa Filmskim centrom Crne Gore koji nam je ustupio za ovu priliku svoj DCP projektor, naš pilot projekat , organizovanje filmske revije, pokazao se kao pun pogodak. Imali smo prepune sale na svim projekcijama, poslije toliko godina tražila se karta više za bioskop, i veoma smo zadovoljni kako je, uporedo sa pozorišnim predstavama koje smo u tom periodu organizovali, grad od početka godine reagovao na naše aktivnosti-ocijenio je Erol Marunović, direktor JP Kulturni centar Bar.

On je istakao da se na ovome neće stati. već da će se, uz očekivanu podršku Filmskog centra Crne Gore i Opštine Bar krenuti u nabavku savremenog DCP projektora, kako bi barski bioskop mogao nesmetano da radi u kontinuitetu.
-Pozitivne reakcije i odziv Barana dali su nam sjajan impuls da uz podršku Filmskog centra Crne Gore sa direktorom Sehadom Čekićem na čelu, i Opštine Bar i predsjednika Opštine Dušana Raičeviča, krenemo u nabavku modernog projektora koji če omogućiti da Bar dobije redovan bioskopski reperertoar tokom cijele godine To će pratiti i osvježenje enterijera sale, sa planiranom nabavkom novih stolica, kako bi posjetiocima naših programa boravak u Domu kulture bio što prijatniji -rekao je direktor Marunović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar