Ministar odbrane u posjeti Mornarici u Baru

skuppa

Ministar odbrane Predrag Bošković, bio je danas u redovnoj radnoj posjeti sjedištu Mornarice u Baru, gdje je razgovarao sa komandantom Veskom Tomanovićem, komandirima i sa predsjednikom Opštine, Dušanom Raičevićem.

Na press konferenciji nakon sastanka rekao je:
“Nastojaćemo da Mornaricu Vojske Crne Gore dovedemo na nivo koji priliči jednoj maloj državi, veličinom i resursima, a i Vojsci, s obzirom na potpuno novi okvir i koncept određen, prije svega, članstvom naše države u NATO-u.”

boskovicc

Ministar Bošković, govorio je I o mogućnostima generisanja svih snaga i potencijala koje Crna Gora ima kada je u pitanju Jadransko more, poput Lučke kapetanije, Uprave pomorske sigurnosti, Granične policije, a najavio je I rješavanje stambene problematike zaposlenih u Vojsci i u našem gradu, već u drugoj polovini ove godine.

“Izvjesno je da ćemo u drugoj polovini godine početi sa rješavanjem stambenog pitanja naših zaposlenih i u ovoj opštini”, iskazujući zahvalnost predsjedniku Dušanu Raičeviću, na, kako je kazao, kvalitetnoj i dobroj saradnji lokalne uprave i Vojske” kazao je Ministar Bošković.

raiccevicc

Zadovoljstvo učinkom sastanka i dobrom saradnjom sa Ministarstvom odbrane, izrazio je i prvi čovjek Opštine.
“Današnji susret je bio prilika da se upoznamo sa stepenom realizacije zaključaka i aktivnosti pokrenutih septembra 2018. godine. Lokalna uprava daje punu podršku kada je riječ o valorizaciji objekata i zemljišta na području barske opštine. Smatramo da zajedničkim djelovanjem možemo da idemo u pravcu rješavanja životnog pitanja pripadnika Vojske, stvarajući pravne pretpostavke za početak gradnje stambenog objekta što prije”, kazao je Raičević.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar