Osamnaesta sjednica Skupštine opštine Bar nastavljena je juče

prvvva

Na početku sjednice za riječ se javio predsjednik Opštine Dušan Raičević koji je kazao da postoji velika žal što današnjem zasijedanju ne prisustvuje dio odbornika iz opozicionog korpusa.

 

dulle

Skupština je jedino mjesto gdje treba ukrstiti argument te da je ovaj dom u prethodnih 17 zasijedanja pokazao demokratski kapacitet.

tetolll

“Njihovo odsustvo pokazuje da ti ljudi nikako da nauče da je lokalni parlament mjesto za sučeljavanje i da ne koristimo medije za obračune”, kazao je Raičević.

micccoo

Poziv da se svi odbornici vrate i prisustvuju, kako ovoj, tako i narednim sjednicama uputio je i predsjednik Skupštine Mićo Orlandić.

Program rada za 2020. godinu DOO “Vodovod i kanalizacija” Bar je sa 27 glasova “za”, bez “uzdržanih” i “protiv”, usvojen.

vodovod
Izvršni direktor Mladen Đuričić je između ostalog kazao da je cilj ovog menadžmenta, i programa za ovu godinu, pozitivno poslovanje I da građani budu zadovoljni i osjete boljitak.

U diskusijama povodom ove tačke dnevnog reda učestvovali su odbornici Nikica Purlija, Miloš Šušter, Asim Andrić, Marina Trceta, Miloš Fuštić, kao i predsjednici Opštine i Skupštine Dušan Raičević i Mićo Orlandić.

stevvvoo

Program rada DOO ”Komunalne djelatnosti” Bar za 2020. Godinu usvojen je sa 23 glasa “za”, bez “uzdržanih” ili “protiv”,

Izvršni direktor Stevo Pejović izrazio zadovoljstvo urađenim, uz akcenat da je započeto niz aktivnosti na modernizaciji preduzeća i da je vidljiva nova energija na svim nivoima.

“Cilj je promjena imidža preduzeća i rješavanje nagomilanih problema, obezbjeđivanje novih sredstava kao i aktivno sprovođenje štednje na svim nivoima”, rekao je između ostalog Pejović.

branka

U diskusijama učestvovali odbornici Božidar Janković, Omer Vukić, Asim Andrić, Ammar Borančić, Vesna Đokvučić, Miloš Šušter, Branka Nikezić, te predsjednici Skupštine i Opštine Mićo Orlandić i Dušan Raičević.

lovv

U nastavku popodnevnog dijela sjednice usvojeni je Program rada sa finansijskim planom DOO „Sportsko-rekreativni centar“ za 2020. godinu i program rada DOO „Lovstvo“ za 2020.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar