Promovisan broj 4. časopisa za kulturu i umjetnost „Nekazano“

labbb 5

U organizaciji međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ u Dvorcu kralja Nikole, u Baru, održana je promocija časopisa za kulturu i umjetnost „Nekazano“ broj 4.


Ovaj broj je posvećen je sjećanju na Božidara – Boška Miloševića novinara i publiciste iz Bara.

labbb 1

Pozdravljajući goste koji su za ovu priliku došli iz mnogih krajeva Crne Gore, uprkos kiši i nevremenu, Labud N. Lončar, predsjednik udruženja književnih stvaralaca i umjetnika „Nekazano“ i ujedno glavni urednik časopisa pozdravio je članove porodice Milošević, učenike muzičke škole „Petar II Petrović Njegoš“ iz klase prof. Ane Vukazić i učenike srednje ekonomsko- ugostiteljske škole sa njihovom profesoricom Valentinom Drobnjak. Pozdravio je i predstavnike udruženja „Sjeverac“ iz Podgorice kao i predstavnike Udruženja žena Zete – „Gospojine“.

labbb 4

Vladimir Milošević, sin pokojnog Božidara zahvalio se udruženju „Nekazano“ na pažnji i osvrtu na život i rad njegovog oca na dvadesetpetoj godišnjici njegove smrti, pokazujući da su jedni od rijetkih koji ga nijesu zaboravili.

labbb 2

U nastavku programa učenice srednje ekonomsko ugostiteljske škole Anđela Bujić, Andrea Marković i Sanela Škretović govorile su svoje pjesme a u nastavku večeri učenice muzičke škole Anastasija Dobrković i Katarina Radević dale si i muzički doprinos svečanoj promociji.

labbb 3

Na kraju večeri Labud N. Lončar, koji je ujedno bio moderator večeri, zahvalio se učesnicima programa a posebno gostima koji su doputovali sa strane i predstavnicima udruženja a porodici pokojnog Božidara Boška Miloševića izrazio poštovanje i zahvalnost što su na ovoj večeri gostima poklonili dva paketa knjiga, pokojnog Miloševića.

„Nekazano“ je poklonilo sedamdeset primjeraka svog časopisa br.4 i najavilo sledeći broj na proleće iduće godine. Taj broj će biti posvećen stvaralaštvu Nedeljke Cice Pavlović, pjesnikinje i novinarke iz Bara- kazao je Labud.N.Lončar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar