SDP Bar

Izabran novi Opštinski odbor SDP Bar koji će imati 52 člana.

Iz Medijskog pula Socijaldemokratske Partije Crne Gore saopštenje prenosimo integralno:

“Konvenciji su, pored velikog broja članova, prisustvovali predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković i generalni sekretar SDP Ivan Vujović.

Predsjednik OO SDP Bar Dragan Vojvodić je, sumirajući rezultate rada opštinske organizacije u prethodnom periodu, naglasio više nego dobre izborne rezultate koje je partija ostvarila na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, čime je još jednom potvrđeno da je barski SDP jedan od temeljnih odbora partije. On je naveo da je sve to ostvareno u uslovima nedemokratskog izbornog ambijenta u kojem je upravo SDP bio označen kao ključni politički protivnik.

Predsjednica Draginja Vuksanović Stanković je ukazala na trend značajnog jačanja podrške SDP u svim sredinama u Crnoj Gori, pa tako i u Baru, iz kojeg je SDP još početkom devedesetih godina otpočeo svoju pobjedničku borbu za nezavisnu, građansku i evropsku Crnu Goru.

‘Država za koju smo se zajedno izborili, nažalost, danas nije jednako svih njenih građana. Previše je nepravde koju građani vide na svakom koraku, na jednoj strani uzak krug privilegovnih koji su sve bogatiji a na drugoj ogromna većina naših građana koja jedva sastavlja kraj sa krajem’, kazala je predsjednica SDP.

Ona je naglasila da je zato misija i suština politike SDP promjena takvog stanja u kojem imamo najmanju minimalnu zaradu u regionu, gdje plate stagniraju godinama, zbog čega građani iz godine u godinu lošije žive, gdje nam mladost i najstručniji odlaze, gdje su prosvjeta i zdravstvo degradirani, a penzioneri jedva preživljavaju.

‘SDP ne stoji po strani već uporno u Parlamentu predlaže konkretne mjere za poboljšanje ovakvog stanja, kako bi naši radnici, naša omladina, penioneri, naši poslodavci, zaposleni u zdravstvu, prosvjetari i mnogi drugi imali status kakav zaslužuju’.

Ona je naglasila i da je građanima Crne Gore dosta priče o navodnom rastu i razvoju koji niko u državi niti vidi, niti osjeća, i da bi vlast, umjesto nevješte propagande o nepostojećom progresu, trebalo da se suštinski pozabavi realnim problemima građana”, stoji u saopštenju Medijskog pula SDP.

Posljednje vijesti

Thumbnail Prepoznajući sve veće interesovanje turista za boravak u ruralnom području TO Bar je investirala...
Više u kategorijama: Info  Obale  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar