Urbanizam I arhitektura Bara

image1

NVO “Urbanizam i arhitektura grada” iz Bara će u saradnji sa Opštinom Bar u utorak 3. decembra sa početkom u 18 sati, u Dvorcu kralja Nikole održati prezentaciju Projekta “Generator B”.

Riječ je o projektu koji ima za cilj da uredi i aktivira javne prostore, na način što će im osmisliti funkciju, dati im određeni dizajn i od njih stvoriti ključne tačke grada koje će, prvenstveno, imati socijalnu i ekološku vrijednost.

Pored mladih entuzijasta na čelu sa Gavrilom Vukovićem ispred NVO “Urbanizam i arhitektura grada”, prezentaciji će prisustvovati i sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Bar, Nikoleta Pavićević.

Osim uređenja javnih površina, cilj projekta je i jačanje osjećaja pripadnosti lokalnoj zajednici, pa je osmišljen tako da je u njegovoj realizaciji ključno učešće gradjana kao krajnjih korisnika tih prostora.

Pozivamo sve zainteresovane da prisusutvuju prezentaciji, kao i da uzmu učešće u realizaciji projekta, u smislu odabiru lokacija, kako bi se zadovoljile različite ciljne grupe i Bar dobio uređene javne površine po novoj mjeri zajedničkog prostora kako to i zaslužuje.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar