kisssa

Komisija za raspodjelu sredstava po Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku je donijela Odluku o objavljivanju Javnog poziva za učešće u Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku.

Javni poziv objavljen je na web sajtu opštine Bar www.bar.me i otvoren 45 dana od dana objavljivanja, odnosno do 28. Decembra.

Pravo da se prijave na Javni poziv imaju nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji ZZZCG- Biro rada Bar, privredna društva i preduzetnici koji su registrovani u CRPS-a sa sjedištem na teritoriji opštine Bar, kao i potencijalni preduzetnici koji žele da razviju svoju biznis ideju i započnu samostalno poslovanje.

“Ukupan iznos sredstava opredijeljenih za raspodjelu po ovom pozivu iznosi 90.000 eura, a najviši iznos dodijeljenih sredstava po odobrenom biznis planu je 13.500 eura”, kaže predsjednica komisije mr Tanja Spičanović.

Za zainteresovane učesnike u Javnom pozivu biće organizovane besplatne obuke i individualne konsultacije za pripremu biznis plana, koje će se održati u prostorijama “Bisnis start-up centra” u periodu od 25. do 29. novembra i od 2. do 6. decembra ove godine.

Prijavljivanje za pohađanje obuka, kao i za individualne konsultacije, obavlja se putem mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., putem telefona br. 069/328-329 ili lično u prostorijama „Bisnis start-up centra“ Bulevar Revolucije bb, poslovni centar- kula A, svakog radnog dana u periodu od 9 do 12 sati. Individualne konsultacije će se održavati tokom trajanja Javnog poziva. Za učesnike čiji biznis planovi budu odobreni biće organizovane specijalističke obuke za sticanje poslovnih vještina i mentorska podrška, o čemu će biti blagovremeno informisani.

Info dan biće održan 27 Novembra u maloj sali Opštine Bar.

Posljednje vijesti

Thumbnail Policijski službenik M.L. (41) koji je zadobio povrede od vatrenog oružja je preminuo u...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  Sport  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar