Poziv za učešće u Programu podsticanja razvoja preduzetništva

kisssa

Komisija za raspodjelu sredstava po Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku je donijela Odluku o objavljivanju Javnog poziva za učešće u Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku.

Javni poziv objavljen je na web sajtu opštine Bar www.bar.me i otvoren 45 dana od dana objavljivanja, odnosno do 28. Decembra.

Pravo da se prijave na Javni poziv imaju nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji ZZZCG- Biro rada Bar, privredna društva i preduzetnici koji su registrovani u CRPS-a sa sjedištem na teritoriji opštine Bar, kao i potencijalni preduzetnici koji žele da razviju svoju biznis ideju i započnu samostalno poslovanje.

“Ukupan iznos sredstava opredijeljenih za raspodjelu po ovom pozivu iznosi 90.000 eura, a najviši iznos dodijeljenih sredstava po odobrenom biznis planu je 13.500 eura”, kaže predsjednica komisije mr Tanja Spičanović.

Za zainteresovane učesnike u Javnom pozivu biće organizovane besplatne obuke i individualne konsultacije za pripremu biznis plana, koje će se održati u prostorijama “Bisnis start-up centra” u periodu od 25. do 29. novembra i od 2. do 6. decembra ove godine.

Prijavljivanje za pohađanje obuka, kao i za individualne konsultacije, obavlja se putem mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., putem telefona br. 069/328-329 ili lično u prostorijama „Bisnis start-up centra“ Bulevar Revolucije bb, poslovni centar- kula A, svakog radnog dana u periodu od 9 do 12 sati. Individualne konsultacije će se održavati tokom trajanja Javnog poziva. Za učesnike čiji biznis planovi budu odobreni biće organizovane specijalističke obuke za sticanje poslovnih vještina i mentorska podrška, o čemu će biti blagovremeno informisani.

Info dan biće održan 27 Novembra u maloj sali Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar