Pjesmom do zvijezda na šetalištu kralja Nikole

svvet 3

U susret Svjetskom danu djeteta – 20. novembra, juče je na Šetalištu kralja Nikole priređena manifestacija “Pjesmom do zvijezda”.

Obilježeno je i osamnaest godina postojanja predškolske ustanove “Svetionik”, koja je u Crnoj Gori koordinator projekta “Rastimo uz ples” i koja potpisuje ovu manifestaciju.

svvet 5

“Manifestacija je okupila 600 učesnika, oko 450-ro djece i 15-oro učitelja i vaspitača, a posebno nam je drago što su ovdje i naše kolege iz Zagreba i Beograda. Svi smo zajedno, igramo, plešemo, i nadamo se da smo danas uljepšali naš grad”, kazala je Ivana Durutović, osnivač vrtića “Svetionik”.

Manifestaciju koju su podržali Opština Bar, Turistička organizacija i brojni privrednici i preduzeća (Kulturni centar Bar, Komunalne djelatnosti Bar, IO “24. novembar”, “Baskethand”, “Paccorini”, picerija “Ciao”, “Le Petit Chateau”, MD “Mont”, hotel “Princess”, “Cerovo”...).

svvet 2

Manifestaciju je otvorila potpredsjednica opštine mr Tanja Spičanović.

svvet 1

Gosti vrtića “Svetionik” i manifestacije “Pjesmom do zvijezda”, uz mališane iz nekoliko crnogorskih gradova , vrtića “Vukosava Ivanović Mašanović” i “Mala bajka”, osnovnih škola “Blažo Jokov Orlandić” i “Meksiko”, bili su i predstavnici predškolske ustanove “Didi” iz Zagreba i “Dječje plesne asocijacije” iz Beograda.

svvet 4

Dobrodošlicu gostima poželio je i direktor TO, mr Emil Kukalj, koji je izrazio uvjerenje da će Bar biti grad po mjeri djeteta.

ssvet

U programu “Pjesmom do zvijezda” na Šetalištu kralja Nikole učestvovali su i FA “Rumija”, KUD “Sveti Jovan Vladimir” i talentovani Mehmed Medo Nikezić.

Foto: Sergej Zabijako

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar