Nove svlačionice u SC “Topolica“

top

Uz nesebičnu podršku i finansijsku pomoć donatora, vlasnika Košarkaškog kluba Mornar gospodina Đorđija Pavićevića, danas su počeli radovi na opsežnoj adaptaciji svlačionica, sudijskih i pomoćnih prostorija u Sportskoj dvorani Topolica u Baru.

Vrijednost investicije je oko 60.000,00 eura i predstavlja jednu od najvažnijih investicija u unaprjeđenje kapaciteta i kvaliteta Sportske dvorane Topolica od njenog puštanja u funkciju prije 10 godina.

Adaptacija podrazumijeva da će svih šest svlačionica, uključujući prostorije za sudije i pomoćne prostorije, imati duplo više prostora, nakon čega će Sportska dvorana Topolica biti u prilici da svim učesnicima sportskih takmičenja obezbijedi komforan boravak u prostorijama opremljenim po visokim međunarodnim standardima.

djokooo

Adaptacija svlačionica predstavlja jednu od najznačajnijih aktivnosti u realizaciji zajedničkog cilja vlasnika KK Mornar gospodina Đorđija Pavićevića i menadžmenta Sportsko-rekreativnog centra Bar – da se u novu takmičarsku sezonu uđe sa što boljim infrastrukturnim uslovima koji će igračima i stručnom štabu pomoći da navijačima, gradu Baru i Crnoj Gori donesu nove pobjede i radosti u nastupajućoj košarkaškoj sezoni.

Unaprjeđenje prostornih kapaciteta Sportske dvorane Topolica rezultat je strateškog pristupa u pozicioniranju Sportske dvorane Topolica kao jedne od najboljih crnogorskih sporta dvorana, u kojoj će se sportisti, građani Bara i svi posjetioci osjećati ugodno i uživati u velikom broju sportskih sadržaja.

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar