Dva lica lišena slobode zbog nasilničkog ponašanja u Baru

policiski auti

Policija intenzivno traga za još tri lica


Barska policija je lišila slobode dva lica osumnjičena za krivično djelo nasilničko ponašanje dok se za tri lica intenzivno traga.

 Dežurna služba Centra bezbjednosti Bar je obaviještena juče oko 18,45 časova da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno da je više lica fizički napalo I.S. (44) iz Bara.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj.

Oštećenom I.S. je ukazana medicinska pomoć.

Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je oštećeni I.S. napadnut od strane pet lica nakon kraćeg verbalnog konflikta sa jednim od njih.

D.Š, N.U, M.P, A.M. i jedno nepoznato lice su, kako se sumnja, upotrebom fizičke snage zadali više udaraca oštećenom u predjelu glave i tijela, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

Policijski službenici su lišili slobode N.U. i M.P. dok se za ostalim osumnjičenim licima intenzivno traga.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se osumnjičena lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje.

 

Reagovanje povodom fizičkog napada na zaposlenika  TO Bar

Turistička organizacija Bar najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, pa tako i sinoćni napad na kolegu, koji se desio uoči „Festivala grožđa“, koji se po prvi put organizuje u Virpazaru.

Turistička organizacija Bar se u kontinuitetu trudi da promoviše turističku ponudu grada i da razvija brojne manifestacije koje obogaćuju ponudu i privlače značajan broj turista i ovakva dešavanja neće zaustaviti naše napore da destinaciju i dalje promovišemo na zadovoljstvo građana, privrede i svih djelatnika u turizmu.

Koristimo priliku da pohvalimo brzu reakciju nadležnih organa i vjerujemo da će vinovnici ovog događaja biti procesuirani u institucijama sistema.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar