Održane sjednice Opštinskog i Izvršnog odbora DPS

IO DPS Bar

Večeras je održana I konstitutivna sjednica Izvršnog odbora DPS Bar koji broji 23 člana.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik dr Dragoslav Tomanović. Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu Izvršnog odbora DPS-a Bar, a nakon razmatranja jednoglasno su usvojeni predlozi za predsjednike i koordinatore mjesnih odbora.

Članovi Izvršnog odbora su upoznati sa aktivnostima i dokumentima u susret VIII Kongesu partije - Odlukom o izboru predstavnika za VIII Kongres DPS CG, Uputstvom o načinu organizovanja partijskih izbora na državnom nivou, Planom aktivnosti Opštinskog odbora u susret VIII Kongresu, kao i sa kriterijumima i postupkom izbora predstavnika za VIII Kongres DPS-a Crne Gore.

Nakon sjednice Izvršnog odbora, održana je III sjednica Opštinskog odbora na kojoj je takođe jednoglasno usvojen predlog za koordinatore i predsjednike Mjesnih odbora. Novu partijsku infrastrukturu činiće 45 mjesnih odbora, 45 predsjednika i isto toliko koordinatora mjesnih odbora koji će uz 937 članova koliko će brojati mjesni odbori, biti nosioci aktivnosti u narednom periodu.

Večeras je usvojen i plan obilazaka mjesnih odbora koji će biti održavani u toku naredne sedmice, na kojima će članovi imati mogućnost da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora i učesnike VIII Kongresa partije.

OO DPS Bar 1

Sjednici je prisustvovao koordinator Izvršnog odbora DPS CG za Bar Goran Jevrić, koji članovima novih saziva Izvršnog i Opštinskog odbora poželio sreću u daljem radu. Uspostavljenu partijsku infrastrukuru ocijenio kao kvalitetnu, od koje se očekuje da ostvari porast podrške građana koja krasi politiku DPS-a poslednju deceniju."-stoji u saopštenju dostavljenu medijima od strane DPS-a.

urban radio

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar