Osumnjičen za razbojništvo u Baru lišen slobode

policcej

Barska policija rasvijetlila razbojništvo nedugo nakon što je počinjeno,osumnjičeni G.O. (18) iz Bara lišen slobode

Službenici Uprave policije su na teritoriji Opštine Bar u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo počinjeno sinoć na štetu jednog hipermarketa. Osumnjičeno lice lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je juče oko 23,30 prijavljeno da je uz prijetnju pištoljem nepoznato maskirano muško lice od dva radnika hipermarketa u Baru otuđilo veću količinu novca i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su odmah postupili po prijavi i preduzeli niz aktivnosti u cilju identifikacije počinioca navedenog krivičnog djela.

Izvršenim uviđajem na lica mjesta i kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je počinilac poznavao način i metodologiju rada zaposlenih u poslovnom objektu i iskoristio momenat kada su ovlašćena lica vršila brojanje dnevnog pazara.

Policijski službenici su nedugo nakon prijavljenog događaja identifikovali, locirali i lišili slobode G.O. (18) iz Bara, koji je inače zaposlen u navedenom hipermarketu, zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio navedena krivična djela.

On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na način što je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena lica otuđio novac u iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prilikom lišenja slobode ovog lica policijski službenici su pronašli i oduzelu pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos otuđenog novca.

Novac će biti braćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da mu se osmnjičeni privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar