Završeno “Ljeto sa zvijezdama”

ljetto 1

Sinoć je na šetalištu kralja Nikole u Baru održan posljednji koncert ovogodišnjeg “Ljeta sa zvijezdama”.

Za dobru atmosferu ovog puta su bili zaduženi “George&Friends” i Mirza Selimović koji su uprkos povremenoj kiši opravdali očekivanja i publiku zabavljali do kasno u noć.

ljetto 2

„George&Friends“ su veoma brzo podigli atmosferu u publici serijom pop rok hitova, dok je Mirza Selimović izveo svoje najpoznatije pjesme kao što su “Ne dolazi u snove”, “Boliš me”, “Hiljadu ruža”, “Imaš me”, “Avet” kao i pjesme svojih kolega. Mirza je bio učesnik brojnih festivala i takmičenja gdje je pokazao vanserijski talenat.

ljetto 4

Tokom predthodna dva mjeseca koncerti na šetalištu kralja Nikole okupili su ogroman broj posjetilaca svih generacija. Repertoar je i ovog ljeta bio raznolik i na njemu su se našli zvuci za svačiji ukus. Izvođači manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“ 2019. godine bili su: Party bus, Prti Bee Gee, Rudolf, Električni orgazam, Beauty and the Beasts, Dženan Lončarević, Padrino band, Tropico band, AkademiA, Nataša Bekvalac, Andrea Demirović, Ana Kokić, grupa Grimm, Rundek&ekipa, Katapult, Jelena Rozga, George&friends i Mirza Selimović.

ljetto 3

Sinoć je bio posljednji koncert u okviru manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” ali ne i poslednji koji će se održati na barskoj rivijeri. Već sljedeće subote u Sutomoru će biti održana tradicionalna manifestacija “Spičansko veče” na kojoj će osim prezentacije tradicionalnih proizvoda biti organizovan i bogat kulturno-zabavni program, a zvijezda večeri će biti poznati rok sastav “Van Gogh”.
Foto: TO Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar