rozzga 4

U petak je na barskoj rivi održan pretposlednji koncert u okviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“ u organizaciji TO Bar na kojem su nastupili poznata barska grupa Katapult i pop zvijezda Jelena Rozga.

rozzga 5

Veče je otvorio barski bend „Katapult“ koji na estradi postoji dugi niz godina a ljubitelji pop-rok muzike su imali priliku da uzivaju u dobro poznatim kompozicijama koje imaju status evergrina: „Kad ti jednom loše krene“, „Prolaze godine“, „Jelena“, „Ulica starog pjesnika“ itd.

rozzga 3

Nešto kasnije na scenu izašla je prelijepa Splićanka, Jelena Rozga, koju je publika nestrpljivo isčekivala. Jelena je dugo godina bila zaštitno lice grupe Magazin. U njenoj dugogodišnjoj karijeri učestvovala je u brojnim festivalima i dobitnica je brojnih nagrada, među kojima se može istaći nagrada sa Splitskog festivala Grand pri.

rozzga 1

U svome repertoaru posjeduje brojne hitove koji na Youtube kanalu broje milione pregleda, među kojima napoznatiji su „Bižuterija“, „Minus i plus“, „Dani su bez broja“, „Moje proljeće“, „Okus mentola“, „Razmažena“ „Ti si želja mog života“ i mnoge druge.

rozzga 2

Njena energija i harizma nije nikoga ostavila ravnodušnim, pa je dobra atmosfera vladala je šetalištem kralja Nikole do iza ponoći.
Foto:TO Bar

urban radio

Posljednje vijesti

Thumbnail Na dan akcije Međunarodnog dana čišćenja morske obale, snimio sam ovu fotografiju, sa aktivistima...
Više u kategorijama: More  Sport  Obale  Info  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar