Večeras zatvaranje 32. “Ljetopisa”

barljeto

Veče dijaloga i interakcije sa publikom i medijima

Trideset drugo izdanje "Barskog ljetopisa", nakon sedam nedjelja i preko 100 realizovanih programskih aktivnosti, biće zvanično zatvoreno u večeras, 18. avgusta. Tim povodom će, na platou ispred Dvorca kralja Nikole, sa početkom u 21:30h, biti organizovana press konferencija "Veče sa organizatorima" koja je, kao koncept, ustanovljena na jubilarnom tridesetom "Ljetopisu" u cilju premošćavanja jaza između kulture, odnosno umjetnosti, i publike.
Program zatvaranja otvoren je za sve građane i medije koji će imati priliku da organizacionom timu Festivala upute pitanja, komentare i sugestije u vezi sa ovogodišnjim izdanjem "Ljetopisa" ali i da ujedno razmijene ideje u vezi sa predstojećom Zimskom scenom i narednim, 33. "Barskim ljetopisom".
U programu će učestvovati: Ksenija Popović Ivanišević – direktorka Festivala, Stefan Rakočević – producent, selektori Bojan Suđić i Aleksandra Vojvodić Jovović (muzički program), Boris Mišković (pozorišni program), Milun Lutovac (književni program), Anastazija Miranović (likovni program) i Vesna Vujošević Labović (prateći program). Moderatorka ove večeri biće Anđela Antunović, PR menadžerka "Barskog ljetopisa".
Organizacioni tim Festivala, kroz ovakvu vrstu dijaloga i interakcije, želi čuti glas i mišljenje publike koja je pratila festivalska dešavanja, s obzirom da zbog nje "Ljetopis" i postoji. U skladu sa tim, svi zainteresovani su pozvani da dođu i budu aktivni učesnici zatvaranja 32. "Barskog ljetopisa".

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar