Čestitke za Dan državnosti

barjak

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik Skupštine opštine Bar Mićo Orlandić uputili su čestitke povodom Dana državnosti, 13. jula.

Uvažene sugrađanke i sugrađani,

Želim da Vam u ime Opštine Bar i u svoje ime uputim iskrene čestitke povodom obilježavanja 13. Jula – Dana državnosti, datuma koji je duboko urezan u savremenu crnogorsku istoriju i na kojem danas počiva nezavisna Crna Gora.
Ovaj važan datum koji povezuje dva najvažnija istorijska događaja, pred kraj XIX i polovinom XX vijeka, nas podsjeća da je borba za slobodu i borba utemeljena na antifašističkim vrijednostima univerzalni princip koga su bili svijesni i naši slavni preci na Virpazaru kada su svojim junaštvom i otporom okupatoru zapalili iskru slobodarske ideje koju su mnogi kasnije slijedili.
Na bazi ovakvih istorijskih događaja, u slavu našim precima i dobrobiti budućim genaracijama, naša je obaveza da jačamo zajedništvo i međuetnički sklad i da zajednički radimo na ostvarenju strateških ciljeva i na unaprijeđenju uslova života svih naših sugrađana.
Još jednaput upućujem iskrene čestitke u želji da praznike provedete u zdravlju, sreći i porodičnoj radosti koju ovakvi praznici donose.
Neka je vječna Crna Gora!
PREDSJEDNIK OPŠTINE BAR, Dušan Raičević

Građanima Crne Gore

Svim građanima Bara i Crne Gore, u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično ime, upućujem najiskrenije čestitke povodom 13. jula - Dana ustanka crnogorskog naroda i Dana državnosti.
Čestitajući Vam praznik, pozivam Vas da svi zajedno ujedinjeni gradimo modernu Crnu Goru na temeljima antifašističkih vrijednosti, građanskog, multikulturalnog i multikonfesionalnog zajedništva, kao našeg najvećeg bogatstva.
PREDSJEDNIK SO, Mićo Orlandić s.r.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar