Uručene nagrade najboljima u „Akciji za još ljepši grad“

 

bar to 2

Turistička organizacija Bar je u periodu od 01.05. – 15.06.2019. godine organizovala tradicionalnu XIX po redu akciju ″ZA JOŠ LJEPŠI GRAD″.

Pravo učešća su imala sva fizička i pravna lica na području barske opštine, a prijavilo se 57 kandidata, od čega 30 pravnih i 27 fizičkih lica.

Završno veče akcije održalo se 10.06.2019.godine u lobi baru hotela „Princess“ gdje je održana i dodjela nagrada učesnicima u akciji.
Stručni žiri u sastavu Vesne Ljujić, predsjednik – dipl. ing. poljoprivrede-odsjek hortikultura, Ljiljana Dragutinović, član - dipl. ing. arhitekture i Anto Baković– fotograf su obišli sve prijavljene kandidate i u skladu sa kriterijumima (usklađenost vrta, objekta i okoline, raznovrsnost i raspored biljaka u vrtu, kvalitet održavanja i dr.) donio je predlog odluke o dobitnicima.
Osim stručnih ocjena žirija, građani su glasali od 22. – 27.06.2019. godine, putem sajta Turističke organizacije Bar www.bar.travel i po svom ukusu odabrali najljepši vrt ili baštu u kategoriji fizičkih i pravnih lica.

bar to 1

Za dobru atmosferu nakon zvanične dodjele nagrada je bio zadužen poznati barski muzičar Nemanja Bogićević koji je zabavljao brojne zvanice i dobitnike nagrada.

Sve nagrade je dizajnirao i uradio Ivo Gojnić.
Medijski sponzor „Akcije za još ljepši grad“ bio je Radio Bar.

Donbitnike nagrada po kategorijama i spisak učesnika imate na sajtu
www. visitbar.org

dug tob

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar