Kontrole Komunalne policije su stalne

iskopp 1

Vršeći komunalni nadzor Komunalna policija Opstine Bar svakodnevno sankcionise sve vidove narušavanja komunalnog reda, kao što su nelegalno odlaganje otpada, zauzimanje javnih površina bez odobrenja nadležnog organa, nepropisno parkiranje vozila, izvođenje radova na javnim površinama bez odobrenja i dr.

Dana 05.07.2018. godine su sluzbenici Komunalne policije zatekli lice K.Đ. iz Bara da na Šetalistu kralja Nikole vrši prekopavanje javne površine. Radovi su se izvodili bez odobrenja nadležnog organa lokalne uprave Opštine Bar, iako je Odlukom Predsjednika Opštine na snazi trenutna zabrana radova, do 01.09.2019.godine, u priobalnom dijelu Opštine.

iskopp 2

Na osnovu clana 9. stav 1. alineja 2. Zakona o komunalnoj policiji, obustavljeni su predmetni radovi a subjekt nadzora je zbog učinjenog prekršaja kažnjen novčanom kaznom u visini od 500 eura.

Apelujemo na sve gradjane da daju svoj doprinos da naš grad bude urednan i čist, da čuvaju i vode računa o javnim površinama. Takođe apelujemo da vode računa gdje odlažu otpad kako ne bi bili sankcionisani od strane Komunalne policije koja svakodnevno u tri smjene vrši komunalni nadzor na teritoriji opštine Bar sa posebnim akcentom na kontrolu odlaganja komunalnog otpada.

Sve prijave gradjani mogu izvrsiti na broj telefona 060 000 800 ili na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

horizontalni garden

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar