Završen nastavak 13. sjednice SO Bar

so b ar r

Usvojeni  izveštaji o radu .

Izvršni direktor d.o.o. Vodovod i kanalizacija Zoran Pajović je istakao da je zadovoljan učinkom radova i investicijama na sanaciji i rekonstrukciji vodovodne mreže, pa pojedina naselja sada imaju modernu, kvalitetnu mrežu. Uspješno su realizovane sve investicije, pa su građani pojedinih naselja dobili izuzetno kvalitetno vodosnabdijevanje.

Izvještaj o radu za 2018. godinu d.o.o. Vodovod i kanalizacija usvojen je sa 24 glasa “za” i četiri “protiv” .

Sportsko- rekreativni centar Bar je prošlu godinu završio sa gubitkom od 20.368 eura. Direktor Branislav Nenezić je objasnio da je do pada prihoda došlo zbog povećanja troškova za održavanje terena, a na drugoj strani smanjenja priliva od pruženih usluga.

Izvještaj o radu doo Sportsko- rekreativni centar usvojen je većinom glasova

Podnoseći Izvještaj o radu JP Kulturni centar Bar v.d. direktora Darinka Škuletić je saopštila da je ukupan prihod preduzeća bio 1,425 miliona a rashod 1,417 miliona.
Izvještaj JP Kulturni centar Bar usvojen je većinom glasova.

Odbornici barskog parlamenta nastavak 13. sjednice otpočeli su minutom ćutanja u znak poštovanja na Marka Ostojića, istaknutog prosvjetnog radnika, nekadašnjeg direktora O.Š. „Jovan Tomašević“ na Virpazaru, Gimnazije „Niko Rolović“ I sekretara SIZ- a za obrzovanje, kulturu i sport Bara.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar