verizja B1

Predstavnici Građanske inicijative u prostorijama Opštine Bar, čelnicima barske opštine predsjedniku Dušanu Raičeviću i njegovim saradnicima, predstavili projekte idejnih rješenja pejzažnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj.

verzija B

Projekti predstavljaju nastavak aktivnosti Građanske inicijative koja ima za cilj da se iznađe najbolje rješenje za obnovu i uređenje gimnazijskog dvorišta na način da se navedeni prostor u cjelosti privede svojoj namjeni i u potpunosti zadovolji potrebe gimnazijalaca i ostalih korisnika.

verzija A1

Građanska inicijativa iskazuje veliku zahvalnost građanima, učenicima kao i svima onima koji su stručnim znanjem i idejama pomogli da se ovi projekti oblikuju. Sa svoje strane, Inicijativa će i dalje preduzimati korake prema nadležnim organima lokalne i državne uprave do konačnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

 

horizontalni garden

Posljednje vijesti

Thumbnail Na veoma frekfentnoj raskrsnici kod supermarketa Voli u Baru došlo je do istakanja nafte iz...
Više u kategorijama: Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar