verizja B1

Predstavnici Građanske inicijative u prostorijama Opštine Bar, čelnicima barske opštine predsjedniku Dušanu Raičeviću i njegovim saradnicima, predstavili projekte idejnih rješenja pejzažnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj.

verzija B

Projekti predstavljaju nastavak aktivnosti Građanske inicijative koja ima za cilj da se iznađe najbolje rješenje za obnovu i uređenje gimnazijskog dvorišta na način da se navedeni prostor u cjelosti privede svojoj namjeni i u potpunosti zadovolji potrebe gimnazijalaca i ostalih korisnika.

verzija A1

Građanska inicijativa iskazuje veliku zahvalnost građanima, učenicima kao i svima onima koji su stručnim znanjem i idejama pomogli da se ovi projekti oblikuju. Sa svoje strane, Inicijativa će i dalje preduzimati korake prema nadležnim organima lokalne i državne uprave do konačnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

 

horizontalni garden

Posljednje vijesti

Thumbnail U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema,...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar