Arhitekta Ognjen Banović u ime Inicijative prezentovao idejni projekat

verizja B1

Predstavnici Građanske inicijative u prostorijama Opštine Bar, čelnicima barske opštine predsjedniku Dušanu Raičeviću i njegovim saradnicima, predstavili projekte idejnih rješenja pejzažnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj.

verzija B

Projekti predstavljaju nastavak aktivnosti Građanske inicijative koja ima za cilj da se iznađe najbolje rješenje za obnovu i uređenje gimnazijskog dvorišta na način da se navedeni prostor u cjelosti privede svojoj namjeni i u potpunosti zadovolji potrebe gimnazijalaca i ostalih korisnika.

verzija A1

Građanska inicijativa iskazuje veliku zahvalnost građanima, učenicima kao i svima onima koji su stručnim znanjem i idejama pomogli da se ovi projekti oblikuju. Sa svoje strane, Inicijativa će i dalje preduzimati korake prema nadležnim organima lokalne i državne uprave do konačnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

 

horizontalni garden

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar