Edukacija- kako umjesiti dobar hljeb?

alekss 1

Kada na Instagramu naiđete na profil Aleksandre Radoman, poznatije  kao „aleks_books_and_cooks“, prvo ogladnite-napisala je novinarka Bojana Kontić.

Tragom Instagrama upitali smo Aleksandru o najavljenoj radionci u vili Talići Hill u Brca kod Sutomora.

alekss 3

Za čitaoce Jedra Aleksandra saopštava da je pokrenula tematske radionice. Prva radionica je posvećena mješnji testa. Želi da zainteresiranima prenese lakoću s kojom se mjesi savršen domaći hljeb.

alekss 5

Na prvoj radionici u nizu posjetioci će se obučiti mjesiti domaći hljeb (više vrsta) i naučiti kako da bude rastresit, šupljikav ,a da se za sve može koristiti jedno testo. Saznaće i kako napraviti najmekše lepinjice, kiflice .......

alekss 2

Stečeno iskustvo mogu da iskoriste na brojne načine. Kao što je prodaja i rad “od kuće”, mogućnost zaposlenja u ugostiteljstvu, ušteda novca za svoja slavlja i dečije rodjendane.

alekss 4

U radionici uživaćemo u degustaciji naših proizvoda, razmjeniti iskustva, družiti se, poneti lepe uspomene, ispratiti zalazak Sunca, steći znanje i praksu, uz predivan ambijent u rustičnoj vili Talići Hill u Sutomoru,naselje Brca-kaže Aleksandra

alekss 6

Broj mesta je ograničen, prostor je dosta velik,ali želim svima jednako da se posvetim. Radionica ce se održati u nedelju 02.06. u terminu od 17-20h.

alekss 7
Za dodatne informacije, pitanja u inbox Ig profila “aleks_books_and_cooks”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar