Spremni za sezonu

Milena Djonovic

DOO Vodovod i kanalizacija spremno dočekuje turističku sezonu, sistem vodosnabdjevanja na području Opštine Bar je stabilan i spreman odgovoriti zahtjevima nadolazeće turističke sezone.

U predhodnom periodu uloženi su značajni napori svih službi i značajna sredstva u sanaciju postojeće i izgradnju nove infrastrukture vodosnabdijevanja kako bi bili na nivou zahtjevnog zadatka adekvatnog vodosnabdijevanja za predstojeću turističku sezonu.

Komercijalni sektor DOO Vodovod i kanalizacija je nastavio sa svojim setom mjera kojima nastoji povećati naplatu potraživanja a pri tome voditi računa o složenoj ekonomskoj situaciji naših potrošača. Iz tog razloga smo prije preduzimanja prinudnih mjera produžili akciju “Budi odgovoran izaberi svoju ratu” do 30.06.2019 te godine i time dali poslijednji rok prije pokretanja prinudnih mjera.

Koristimo priliku da obavijestimo još jednom sve naše potrošače da ukoliko imaju dugovanja za utrošenu vodu, dodju u prostorije DOO Vodovod i kanalizacija i potpišu reprogram dugovanja pod povoljnim uslovima do 30.06.2019-te godine. U suprotnom, biće isključeni sa vodovodne mreže i predati na utuženje te će se izložiti dodatnim troškovima procesa pred sudom i sudskim izvršiteljima. Podsjetićemo da ova akcija omogućava otplatu duga u ratama počev od 15 eura mjesečno i oslobadjanje od daljeg obračunavanja kamata te stoga smatramo da je jako povoljna za sve potrošače koji imaju dugovanja za utrošenu vodu.

Stručne ekipe DOO Vodovod i kanalizacija su konstantno na terenu i isključuju nelegalne potrošače gdje nakon isključenja slijedi i podnošenje krivične prijave, stoga ih pozivamo da se sami prijave i kroz plaćanje priključka i utrošene vode udju u legalne tokove.

Zahvaljujemo se svim potrošačima koji redovno izmiruju svoja dugovanja i time daju veliki doprinos kako bi sistem vodosnabdijevanja bio održiv i efikasan i pozivamo sve potrošače ukoliko imaju pritužbe i sugestije da dodju u prostorije Komercijalnog sektora DOO VIK-a kako bi našu komunikaciju na obostrano zadovoljstvo učinili što boljom-stoji u saopštenju koje potpisuje. Direktorica komercijalnog sektora DOO VIK Milena Đonović

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar