Predsjednik Raičević ugostio ambasadorku USA u CG

ussa 1

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević ugostio je novoizabranu ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, NJ. E. Judy Rising Reinke, koja po prvi put boravi u zvaničnoj posjeti Opštini Bar.

Sastanku, na kojem je, između ostalog, razgovarano o dobrim vezama između Sjedinjenih Američkih Država i Crne Gore, su prisustvovali i Lewis Gitter, šef političko-ekonomskog odjeljenja američke Ambasade u Podgorici i Zlatko Ivanović, savjetnik za politička pitanja u Ambasadi.

ussa 4

Predsjednik Opštine je prisutnima poželio dobrodošlicu i ambasadorki uspjeh u budućoj diplomatskoj misiji. Predstavljajući grad Bar i njegove osobenosti, predsjednik Raičević je ambasadorku upoznao sa njegovim osnovnim karatkteristikama, istorijom, razvojnim potencijalima, strateškim pravcima razvoja, investicionim projektima i budućim planovima.

ussa 3

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država se zahvalila predsjedniku barske lokalne uprave na srdačnom prijemu i istakla da će u narednom periodu njena diplomatska misija biti usmjerena na dalje jačanje bilateralnih veza i produbljivanje sveukupne saradnje između dvije države.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar