Turistička ponuda Bara predstavljena na promociji u Sarajevu

Saraj

U restoranu “My Face” u Sarajevu održana konferencija za medije i predstavnike turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine povodom predstavljanja cjelokupne turističke ponude Crne Gore, sa akcentom na predsezonu i manifestacije.

Prisutnima je predstavljena kompletna turistička ponuda Bara, naša morska i jezerska obala kao i brojne manifestacije koje se očekuju tokom predstojeće ljetnje turističke sezone.

Pored Bara, u Sarajevu su svoju turističku ponudu predstavili i Podgorica, Tivat, Herceg Novi I Budva koja je bila nosilac promocije, a predstavnici Nacionalne turističke organizacije ovom prilikom su predstavili kampanju pod nazivom “Dobro.Bolje.Domaće” koja poseban akcenat stavlja na gastronomsku ponudu Crne Gore.

Pres konferenciji u Sarajevu prisustvovali su predstavnici više od dvadeset medija među kojima su bili i televizije Pink, Hema, Face, VIP, magazini Gracija, Urban, SNL, Furaj.ba, kao i Dnevni avaz i portali Ekskluziva, RSG, Faktor i dr. Kada je u pitanju regionalna promotivna kampanja Bara, nakon konferencije u Sarajevu do početka glavne turističke sezone uslijediće i promotivne aktivnosti u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i na beogradskom “Manifestu”.

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar