Radovi u gradskom jezgru

asfaltt

Opština Bar, preko Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, pristupila je uređenju – adaptaciji glavne gradske raskrsnice: Bulevar Dinastije Petrovića, ul. Vladimira Rolovića i Makedonske.


Uređenje obuhvata: struganje i čišćenje oštećenog asfalta i neravnina na asfaltnoj podlozi, izdizanje i nivelisanje šahti komunalnih instalacija vodovodne, elektro i TK, izradu nedostajućih ivičnjaka, izradu novog sloja asfalta i postavljanje horizontalne signalizacije na raskrsnici.

Radove izvodi preduzeće „Putevi Bar“ DOO Bar, a u skladu sa Projektnim rješenjem ovlašćene projektantske kuće Građevinski nadzor i laboratorijska ispitivanja AD Podgorica, a pod nadzorom licenciranog nadzora „AM Studio Inženjering“ DOO Bar. Vrijednost radova je 31.900 €.

S tim u vezi, mole se učesnici u saobraćaju za strpljenje i razumijevanje. Radovi će, ukoliko dozvole vremenske prilike, biti okončani do kraja mjeseca februara.

Ove sedmice će otpočeti radovi na regulaciji otvorenog kanala atmosferskih voda od Doma zdravlja prema moru, u skladu sa projektnim rješenjem projektantske kuće „Europrojekt“, a radove će izvoditi preduzeće „Temko“ DOO iz Nikšića. Ugovorena vrijednost radova je 67.336 €, a rok izvođenja planiran je za mjesec dana, ukoliko vremenski uslovi dozvole.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar