Okupljanje kod “naše” masline

belvederr

Sve je počelo objavom na FB mreži.

Anto-Tony objavljuje,sredjujemo najljepšu ulicu .Dovoljno da me zainteresuje,pa pišem u inbox: “Imenjače,a i nadimak imamo isti ,o čemu se radi”?

Piše: Anto Baković

Ideja je krenula od Senada Petovića koji je samoinicijativno okrastio “našu” belvedersku maslinu i zasadio nekoliko leandera u okolini. U razgovoru sa njim zaključilo se da je prostor oko naše ulice dosta prljav i zapušteno djeluje, te da bi trebali nešto odmah preduzeti.Dogovoreno je da negativnosti otklonimo , da počnemo u četvrtak, jer je za subotu najavljeno veliko nevrijeme.

Objavili smo to na facebook-kao što si video.

elvederci 1

Reakcija je bila više nego fantastična.Veliki broj naših komšija se odazvao pozivu.

elvederci 2

Veliko iznenađenje nam je priredio director komunalnog sektora Komunalnog preduzeća Bar Predrag Ristović koji je video objavu na FB, pa nas je obradovao svojim dolaskom i svojim radnim zalaganjem. Organizovao je i da kamioni komunalnog sjutradan pokupe sakupljeni otpad.

elvederci 3

Akciju su osmislili ,da kažem organizatori bili Senad Petović I Nataša Pepdjonović,a komšije su se s ve odazvale pozivu organizatora. Da nabrojim imena,ako koga I preskočim znam da se neće naljutiti: Paro,Anto,Nataša,Luka,Stefan,Vasko,Vanja,Ilija,Ljubo, i mali Ljubo ,Ljilja,Pavle,Neda, Nina,Miloš,Dubravka,Mia,Milica i Darko ,Vesna ,Nermin, Ajla ,Andrea , Armin.

Akciju nastavljamo 2 marta /subota/ u 11. sati kod “naše” masline kao mjesta okupljanja,da dovršimo započeto,a možda se i još ponešto prisjetimo da nam ulica Belvederska bude za primjer kako sloga komšija sve može.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar