Projekti NVO stigli,čekaju se odluke

sadnjja

Na Javnom konkursu  za raspodjelu sredstava za projekte i programe nevladinih organizacija za 2019. godinu, koji je završen dana 15.02.2019.godine, aplicirale su ukupno 52 nevladine organizacije.

Svih devet nevladinih organizacija koje imaju poseban status aplicirale su sa programskim aktivnostima, a ostale NVO konkurisale su sa projektima.
Komisija će na web sajtu Opštine u roku od deset dana od dana završetka Javnog konkursa objaviti listu nevladinih organizacija koje nijesu dostavile urednu i potpunu prijavu, uz ukazivanje na utvrđene nedostatke koji se odnose na istu. Nevladina organizacija sa liste dužna je da otkloni utvrđene nedostatke u roku od pet dana od dana objavljivanja liste. U suprotnom prijava se odbacuje.
Podjećamo, ukupan iznos sredstava opredijeljenih Budžetom Opštine Bar za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019.godini iznosi 68.400,00€,od čega je 60% (41.040,00€) namijenjeno za finansiranje projekata nevladinih organizacija, a 40% (27.360,00€) za finansiranje programa nevladinih organizacija koje za Opštinu Bar imaju poseban status.
Odluku o raspodjeli sredstava Komisija će donijeti do 18.03.2019. i ista će biti javno objavljena, nakon čega će biti zaključeni ugovori sa nevladinim organizacijama kojima su dodijeljena sredstva-saopštila je predsjednica Komisije mr.Tanja Spičanović

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar