Dani Crne Gore u Zagrebu

zagrebb 1

Turistička ponuda Bara predstavljena je u okviru događaja „Dani Crne Gore u Zagrebu“ koja se održala 11.02.2019. u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija.


Pripremljen je bogat kulturno-zabavni program, tokom prezentacije predstavljena je cjelokupna turistička ponuda uključujući i gastronomsku, a posjetioci su imali priliku da uživaju i u nastupu folklornog društva na Trgu Bana Jelačića.

zagrebb 3

U cilju kvalitetne prezentacije, ali i racionalizacije troškova, TO Bar je ovom prilikom promociju ponude organizovala u saradnji sa TO Cetinja. Tokom događaja podijeljen je i promotivni materijal, a u večernjim satima u dvorani Bruxelles u Evropskom domu u Zagrebu upriličen je prijem za predstavnike medija, privrednog i javnog života Hrvatske. Tokom prijema zvanice su imale priliku da degustiraju crnogorsku nacionalnu kuhinju i specijalitete sa primorja i sjevera koje je pripremao kuvar iz Crne Gore.

zagrebb 2

Posjeta Zagrebu je iskorišćena i za organizaciju sastanka sa predstavnicima Turističke zajednice grada Zagreba. Sastanak je za cilj imao osnaživanje institucionalne saradnje i razmjenu iskustava, prije svega u oblasti organizacije manifestacija. Grad Zagreb već duži niz godina sa uspjehom organizuje najbolji „Advent“ u Evropi pa je ovo bila prilika da se u direktnoj komunikaciji dobiju korisne informacije.

zagrebb 4

Na sastanku su ispred Turističke zajednice grada Zagreba prisustvovali Ana Salopek (menadžer sektora razvoja proizvoda) i Luka Benko (direktor sektora opštih i pravnih poslova), a iz Crne Gore su to bili predstavnici TO Bar i TO Cetinja.

 

ave tours 2

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar