Otkrivamo tajne Teenliftinga

ekipaaa

U prirodi žene je da ljepotu i mladalački izgled zadrži što duže, a u poznim godinam održi jedrinu i blistavost lica, dopaljiv i ženstven oblik tijela.

Danas, u moru najrazličitijih metoda, hemijskih preparata i estetskih hirurških zahvata, dame u Crnoj Gori sve više biraju prirodnu metodu stimulacije svih mišića lica pod zaštićenim brendom TEENLIFTING, koji licu vraća tonus, jedrinu i svježinu- u dvije riječi mladalački izgled.

Piše:B.Dabić

Tretman prepoznat u svijetu kao “revolucija u podmlađivanju” skoro godinu dana je način njegovanja lica u Studiu ljepote “Marika” u Baru koji jedini u Crnoj Gori ima franšizu za TEENLIFTING. Zbog velikog interesovanja dama za TEENLIFTING, vlasnica Studia ljepote “Marika” Mirjana Vujačić već nekoliko mjeseci vikendom radi tretmane TEENLIFTING-a i u Podgorici

-Rezultati govore više od riječi. Opredjeljenost dama da se njeguju prirodnim metodom motivisala me da zbog TEENLIFTING-a, nakon nekoliko mjeseci primjene u Baru, počnem raditi tretmane i u Podgorici. Zbog porasta povjerenja dama, odlučila sam da Studio ljepote „ Marika“ u Novoj godini „nagradi“ pripadnice ljepšeg pola nižim cijenama tretmana TEENLIFTING-a. Uz niže cijene, konsultacije su besplatne. Praksa od februara prošle godine do danas mi je potvrdila da TEENLIFTING daje najbolje rezultate u podmlađivanju bez negativnih posledica koje su moguće sa nekim drugim tretmanima, kaže kozmetičarka Mirjana Vujačić ističući da u višegodišnjoj praksi rada u kozmetičkom salonu TEENLIFTING nema alternativu u odnosu na ostale tretmane, kako za starije, tako i za mlađe žene koje brinu o svom izgledu.

TEENLIFTING se izvodi uz pomoć aparata koji sadrži posebne elektrode za svaki dio lica. Osim što pospešuje izgled lica ovaj tretman deluje pozitivno i na zdravlje.

-Uz pomoć elektro stimulacija zatežemo mišiće na licu. Za dobar tonus, bez invazivnih metoda, TEENLIFTING je odličan. Ovaj tretman nije samo kozmetički tretman, već je primjena fizikalne medicine u kozmetici. Uz pomoć elektro stimulacija mogu da se stimulišu svi mišići lica. Tretmane radim uz konsultacije sa dr Sanjom Malbaša Gošović koja je patentirala elektrode. Osnovna razlika između TEENLIFTING-a i ostalih metoda koje u sebi sadrže elektro stimulacije jeste u inovativnim i zaštićenim elektrodama, kaže Mirjana Vujačić

TEENLIFTING je najjednostavnije rečeno trening mišića.

- Lako je uočiti – djevojke, žene koje idu redovno na fitnes, u teretanu, imaju zategnuto, jedro tijelo. Kao što u teretani oblikujete mišiće tijela, tako TEENLIFTING tretman omogućava da to uradite sa svojim licem. Podizanje i zatezanje čela, obrva i kapaka omogućava da se smanje podočnjaci i da bore koje sigurno nerviraju dame redovnom primjenom TEENLIFTINGA bivaju sve manje uočljive. TEENLIFTING lice čini mlađim i zategnutijim. Objašnjenje je veoma jednostavno- kada mišići lica vežbaju, oni se i zatežu, pa tako jagodice budu naglašenije, a vrat i podbradak se oblikuju i zatežu. Opuštanje mišića i starenje su jedan od glavnih uzroka zbog kog nastaje podbradak i nemoguće je da on nestane sam od sebe, pa zato žene najčešće rade vježbe za zatezanje lica i koriste tretmane TEENLIFTING-a. Dame koje koriste tremane u Studiu ljepote “Marika” uvjerile su se u ovom kratkom periodu da TEENLIFTING aparatima za stimulaciju i revitalizaciju mišića akupunkturnih tačaka, dobile su rezultate u podmlađivanju lica i tijela. Naravno kao i u teretani, neralno je očekivati promjene za nekoliko treninga, potreban je i poželjan kontinuitet, navodi naša sagovornica .

teen lif

Sa tretmanina TEENLIFTINGA se može početi od 25 godina s tim što gornja granica starosne dobi ne postoji.
-Ako od mladosti mislimo na na svoje lice i tijelo, ono će biti veoma zahvalno i u poznim godinama u svom najboljem izdanju. Navešću samo jedan primjer - Josipa Lisac koja duže od decenije koristi tretmane TEENLIFTINGA. Njeno lice ima jedrinu i blistavu kože, a godine po licu Josipe Lisac ni približno se ne mogu precizirati. Napomenuću, da osobe koje su na tretmanima TEENLIFTING- a ne smiju koristiti botokse... druge hemijske preparate, kaže Mirjana Vujačić.

Kada se govori o elektrostimulacijama nameće se pitanje - je li tretman bolan?

- Baš suprotno, veoma je prijatan i bezbolan. TENNLIFTING lica nema kontraindikacija. Siguran je. Da je riječ o ozbiljnom pristupu, napomenuću da sve dame prije tretmana popune upitnik koji je sastavila dr Sanje Malbaša Gošović. TEENLIFTING ne može da se radi tokom trudnoće, šest mjeseci nakon bilo kakve operacije, ako je dijagnostikovana tromboza vena, epilepsija, pejsmejker. Inače, TEENLIFTING se obavlja u ležećem i sjedećem položaju i za vrijeme trajanja tretmana osjeća se stezanje mišića lica. Važno je znati da se radi u seriji od 10 tretmana, nakon kojih takođe u kontinuitetu, treba održavati tonus mišića, a koliko često to je individualan pristup koji zavisi od izgleda i naravno mogućnosti, objašnjava Mirjana Vujačić dodajući da je svaka žene različita, svako lice drugačije pa će se kod nekog poboljšanje primjetiti posle prvih tretmana, a kod nekoga posle desetog.

Rezultati tretmana TEENLIFTING-a su prevashodno sviježije lice, vremenom mišići izgledaju prirodno zategnuti.
Suština je da kalendarski zrela dob zadrži mladalački izgled: istaknu se jagodice, oči su “otvorenije”, kapci podignutiji, usne istaknutije, tanji vrat bez podbratka, lice sjajnije i jedrije bez izraženih bora.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar