Uspješno završen „Novogodišnji hepening“ na Trgu Vladimira i Kosare u Baru

expo sergej 5

Stručna služba TO Bar poslala je saopštenje medijima koje integralno objavljujemo.

Barani i njihovi gosti su tokom „Novogodišnjeg hepeninga“ na Trgu Vladimira i Kosare imali priliku da uživaju u različitim muzičkim stilovima.

Ove godine u Baru je organizovan trodnevni program, a nastupili su regionalna folk zvijezda Aco Pejović, najpoznatiji crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković i jedan od najpoznatijih regionalnih bendova, Plavi orkestar. Da je organzatorima bilo važno da afirmišu i domaće izvođače govori i to da su kao predgrupe bili angažovani Dino Beharović i „D“ bend, Akademia i Perper. Nijesu zaboravljeni ni najmlađi pa je program u nedjelju 30.12. počeo sa predstavom „Začarani Djeda Mraz“ u izvođenju NVO Maska iz Herceg Novog.

Za ljubitelje klasične muzike organizovan je koncert hora „Antivari Musica“ koji su 31.12. u podne izveli svoj repertor. Osim muzičkog dijela posjetioci su mogli da degustiraju i kupe tradicionalne proizvode ovog kraja na novogodišnjem bazaru na velikom broju štandova koji su postavljeni za ovu priliku.

Procjena je da je tokom trodnevnog programa na trgu Vladimira i Kosare u Baru bilo oko 13.000 posjetilaca, dok na klizalištu svakog dana u prosjeku ima više od 500 klizača. Podsjećaja radi, klizalište će biti otvoreno do 22.01.2019. godine svakog dana od 10.00h do 22.00h kada to vremenske prilike dozvoljavaju.


Kvalitetan muzički program dočeka Nove godine, besplatno klizalište, novogodišnji bazar, program za djecu, posebna praznična rasvjeta kao i drugi sadržaji doprinijeli su tome da Bar i ove godine u prepoznatljivom stilu isprati staru i uplovi u Novu 2019. godinu.

 

Alegra dugi

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar