Osnovci iz Mrkojevića za primjer

 

Mrkoj

Učenici Osnovne škole “Mrkojevići” su posljednje dane decembra iskoristili da u prazničnoj atmosferi pokažu svoj preduzetnički duh i humanost.


Za četvrti Novogodišnji bazar učenici su, uz podršku roditelja i nastavnika, napravili, mnoštvo lijepih ukrasa, suvenira, čestitki i slatkiša. Prikupljena novčana sredstva, u iznosu od 840 eura su uplaćena za liječenje dvogodišnje Sofije Đukanović u inostranstvu, dok je dio pripremljene hrane i kolača usmjeren prema Narodnoj kuhinji “Žene Bara kuvaju srcem”.
Početkom decembra smo podržali akciju “Crvenog krsta” Bar i tom prilikom prikupili preko 450 kilograma raznih namirnica. Učenici su na djelu pokazali humanost, solidarnost i saosjećanje sa onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Učenici mlađih razreda pripremili su prigodan novogodišnji program. Tom prilikom najmlađima su uručeni novogodišnji paketići. Za školu u Gorani paketiće su obezbijedili Rotari klub Ulcinj i Adem Kovačević, za školu u Dobroj Vodi Rotari klub Bar, a za učenike prvog razreda škole u Pečuricama Muharem Đurović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar