Bajkeri u OŠ „Jugoslavija“

mk bar

Motorizovani Djeda Mrazevi, članovi moto kluba “Bar” obradovali su djecu sa posebnim potrebama, učenike integrisanog odjeljenja OŠ „Jugoslavija“ poklonima i druženjem se motociklistima.

Naime , clanovi moto kluba Bar i djeca iz vrtica „Svetionik” sa barskim Deda Mrazom Rajkom Jolicicem posjetili prostorije Udruzenja roditelja djece sa posebnim potrebama i po ko zna koji put pokazali svoju humanost.Udruzenje postoji od 1992.godini i radi u jako skromnim uslovima ,ali roditelji i osoblje se trude da se djeca osjecaju sto prijatnije,Tako ih je i ova danasnja posjeta jako obradovala.Pjesmom i recitacijom su se zahvalili bajkerima i djeci iz vrtica za poklone koje su im donijeli.Predsjednik Udruzenja Cedo Popovic je istakao da mu je posebno drago sto su bajkeri doveli svoju djecu a takodje i sto su dosla i djeca iz vrtica i na taj nacin pokazali da ne treba praviti razlike.

djjecca
“Ovo je treća godina zaredom da u svom gradu posjećujemo djecu sa posebnim potrebama, kako bi im uljepšali praznik. Svi članovi našeg moto kluba redovno se odazivaju humanitarnim akcijama. Učestvujemo i u akciji u organizaciji ‘No limit biker’ u Bijeloj, gdje svi motoristi i moto klubovi iz Crne Gore uplaćuju novac na žiro račun i od toga kupuju poklone i nose djeci. U ovom slučaju, mi sami sakupimo novac, kupimo djeci poklone i pred novogodišnje praznike odredimo dan i dođemo. Želimo da ih obradujemo i mislim da je to jedan jako lijep način” - kazao je u ime barskih bajkera Dalibor Ćetković.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar