FOTO: Cerovo dodjelilo novogodišnju donaciju narodnoj kuhinji

Cerovo 10

Pod sloganom “Cerovo- pokreće život” u petak veče na Novogodišnjem koktelu čelnici kompanije sumirali su rezultate tekuće, najavili nove projekte za sledeću godinu, navodeći da kompanija bilježi trend rasta koji će ove godine biti oko 20 %.

Lider u kapacitetima za željezo u Crnoj Gori, uz širok asortiman građevinskih materijala, alata i oprema za izvođenje grubih, finih i završnih radova, proizvodi Cerova su prisutni na svim strateški bitnim projektima u Crnoj Gori. Kao odgovorna kompanija Cerovo godinama realizuje društveno –korisne projekte, a odvaja i posebna sredstva za donacije koje dodjeljuju uoči Nove godine. Ovogodišnju “Novogodišnju” donaciju Cerovo je uručilo za Narodnu kuhinju u Baru

Piše: Biljana Dabić

Kompanija Cerovo, osnovana prije 28 godina bilježi kontinuiran razvoj. Trenutno broji 170 zaposlenih, a u menadžmentu ističu posebno zadovoljstvo jer su u 2018. godini otvorili više od 20 novih radnih mjesta, najavljujući da će ovaj trend sigurno nastaviti. U Cerovu uspješno sprovode ISO standarde, što će biti praksa i tokom 2019. godine.

Direktor Cerova Goran Đurović podsjetio je da kompanija učestvuje u brojnim društveno –korisnim projektima. Jedan od njih, ozbiljan i zahtjevan projekat, realizuju zajedno sa ministarstvom zdravlja i RTCG za “Ljepše bolnice i domove zdravlja”

Po ustaljenom, dobrom običaju, društvenu odgovornost kompanija Cerovo potvrđuje i ustaljenim donacijama koje godinama dodjeljuje uoči Nove godine.

"Nismo imali dilemu, ovogodišnju donaciju upućujemo Udruženju žena Bara koje su započele humanitarnu aktivnost na volonterskoj osnovi, počele su od manjih projekata i otvorile su Narodnu kuhinju gdje divne dame, naše sugrađanke pokušavaju da obezbjede dnevno obrok za one koji nisu u mogućnosti i nemaju sredstava za jedan obrok. U ime kompanije Cerovo dugujem vam zahvalnost i čestitam na uspjehu", kazao je Đurović koji je Ljiljani Vujović, predsednici NVO Žene Bara velikog srca uručio donaciju u vrijednosti od 2.000 evra koje će Narodna kuhinja dobiti u prehrambenim proizvodima iz jednog trgovačkog centra.

Narodna kuhinja polovinom decembra ima 110 korisnika od kojih su trenutno 46 djeca. Korisnici Narodne kuhinje su i samohrane majke, sugrađani treće dobi, nemoćni.

"Nadamo se da će to omogućiti korisnicima Narodne kuhinje malo ljepše Novogodišnje praznike", kazao je Đurović

"Za nama je jedna uspješna poslovna godina, ali sam siguran da nije samo uspješna Cerovu, nego uspješna svima vama koji ste večeras ovdje, i poslovima ste vezani za građevinu jer mi smo uzročno –posledično povezani. Ako vi niste jaki, ni Cerovo ne može biti jako i zbog toga vam dugujem zahvalnost što ste sve ove godine naši kupci, što ste naši partneri i što imamo vaše povjerenje", kazao je Đurović koji je poslovnim partnerima uputio zahvalnost i za sve kritike i sugestije. Đurović je istakao da će u Cerovu biti još profesionalniji i kvalitetniji nego prije godinu, dvije, ili deset...

Obraćajući se poslovnim partnerima, višegodišnjim i novim u familiji kupaca proizvoda u Cerovu, izvršni menadžer Emin Duraković ističe da je kompanija nastavila trend rasta koji će ove godine biti oko 20 %.

"Mi taj rezultat posmatramo kao vaš i naš zajednički uspjeh. U ovoj godini smo otvorili još jedan veliki prodajni salon i tako zaokružili našu ukupnu ponudu u Radanovićima. Proširili smo izložbeno-prodajni salon u Baru za oko 350 m2. Shodno širenju kapaciteta širimo našu ponudu i asortiman. Od brojnih novih artikala iz naše ponude istako bih premijum brend u mašinama i alatima – američki brend Milwoki, koji važi za jednog od najboljih svjetskih proizvođača. Takođe, želim da istaknem i novu ponudu vrhunskih parketa proizvođača Galeković, kao i okove Libela", kazao je Duraković.

U Cerovu pored širenja kapaciteta, proširen je vozni park i logistička jedinica.

"Posebno želim da istaknem ulaganje od oko 550 000 evra u nove pogone za obradu željeza u svim našim centrima širom Crne Gore, što nas trenutno vjerovatno čini liderom u kapacitetima za željezo u Crnoj Gori – a sve ovo iz razloga da vama skratimo vrijeme čekanja i isporuke, u najvećoj mogućoj mjeri ispunimo vaše želje i zahtjeve", rekao je izvršni menadžer Cerova.

Kompanija Cerovo je ove godine otpočela gradnju stambeno-poslovnog objekta u centru grada koji planira završiti krajem 2019. godine

"Tako smo našu ponudu proširili ponudom stanova i poslovnih prostora na veoma atraktivnoj lokaciji. Vjerujemo da će ovaj objekat pored svoje komercijalne note dati jedan novi dizajnersko – urbani imidž našem gradu", istakao je Duraković.

Govoreći o planovima kompanije u 2019. godini, izvršni menadžer Cerova je najavio dodatno širenje prodajno – skladišnih kapaciteta. Razmatra se i početak izgradnje velikog prodajnog kompleksa u Podgorici.

"Nastavićemo sa širenjem asortimana i dovođenjem renomiranih evropskih i svjetskih brendova na tržište Crne Gore, u svim segmentima. U prvom planu ćete naravno biti vi – zadovoljavanje vaših potreba, rješavanje vaših problema na terenu i puna tehnička i savjetodavna podrška koju obezbjeđujemo zajedno sa našim dobavljačima-proizvođačima", zaključio je Duraković obraćajući se poslovnim partnerima Cerova, gostima.

Prisutnim u hotelu Sato, na Novogodišnjem koktelu, Đurović i Duraković ispred kompanije Cerovo su poželjeli sve najbolje u Novoj godini, “prvo puno dobrog zdravlja, porodičnog zadovoljstva i poslovnog usjeha”.

U zabavnom dijelu programa dopadljiv umjetnički performans izveo je violončelista Ilir Šaba iz Albanije.

{galerija}info/2018/12/cerovo{/galerija}

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar