Proslavljena još jedna uspješna godina

kalamperi

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” je za svoje poslovne partnere i prijatelje organizovala svečanu večeru u ,,Kalamper Hotel & SPA”, kako bi zajedno proslavili još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Večeri su prisustvovali gosti iz svih sektora privrede, lokalne i državne uprave, kao i drugi.

Elvir Kalamperović je pozdravio goste i prenio utiske o uspješnoj 2018toj godini, kao i prezentovao planirane projekte za 2019. godinu. Zahvalivši se svim prisutnima na dobroj i uspješnoj saradnji i poželio mnogo uspjeha i poslovnih projekata u budućem periodu.
Kompanija ,,Kalamper” je prepoznata kao društveno odgovorna, te je u prošloj godini donirala oko 48.000 eura. Jedna od najvažnijih donacija je izgradnja kuće Mašanovića u Crmnici, u saradnji sa ostalim privrednicima grada Bara, gdje je kompanija Kalamper bila pokretač i najveći doantor. Podrška KK Mornar, organizacija manifestacije Dani Mrkojevića, razne donaciej kroz Udruženje privrednika Bara, kao i Rotary cluba Bara.

,,Kalamper D.O.O.” kao glavni adut i ključ svog uspjeha navodi slogu, istrajnost i jednoglasnost prilikom odlučivanja i rada kako unutar porodice koja je temelj svega, a tako i unutar organizacijske šeme firme. Jedan od najznačajnijih faktora za uspjeh preduzeća su zaposleni, kojih je osnivanjem firme bilo dvoje, a sada ta cifra dolazi do 166 tokom čitave godine. Taj broj se u periodima sezone povećava i ima tendenciju rasta svake naredne godine.

Planirane su brojne investicije u narednom periodu: izgradnja stambenog objekta na Velikom pijesku, površine 4 000 m2, kao i završetak investicionog kupališta u vrijednosti od 280 000 eura, na lokaciji između ,,Apartmana Kalamper” i hotela “Ruža vjetrova”.
Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se bazira na odgovornom upravljanju, kao i održivom razvoju. ,,Nosioci smo brojnih sertifikata i priznanja čime podižemo svijest društveno odgovornog poslovanja i pokazujemo konstantnu težnju ka unapređivanju naše ponude i usluge“, kako je kazao Kalamperović u svom obraćanju gostima.
Očekivani promet do kraja 2018. godine iznosi 20 miliona eura, što podrazumijeva preko 3,5 miliona eura obračunatog PDV-a.

Kompanija ,,Kalamper D.O.O.” se može pohvaliti činjenicom da se od 2013. godine nalazi na “bijeloj listi” velikih poreskih obveznika. Takođe se našla u publikaciji 100 najvećih firmi u Crnoj Gori.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar