10n

U velikoj sali SO Bar 13. decembra, sa početkom u 12 časova, održaće se centralna javna rasprava o Nacrtu Programa uređenja prostora za 2019. godinu i Nacrtu Programa postavljanja, građenja i uklanjanja privremenih objekata.

Nacrti navedenih akata stavljaju se na javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počev od 30. novembra 2018. godine do 15.decembra 2018.godine.
Nacrti akata objavljeni su na zvaničnom sajtu Opštine Bar: www.bar.me.

U navedenom periodu Sekretarijat za imovinu, zastupanje i investicije i Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Bar organizovaće javnu raspravu.

Stručna javna rasprava održaće se 14. decembra u sali SO Bar, sa početkom u 11,00 sati.

Uvid u nacrt akata zainteresovani građani mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija, Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije i Sekretarijatu www.bar.me.

Svi zainteresovani građani pozvani su da svojim učešćem, predlozima i sugestijama doprinesu izradi kvalitetnog teksta navedenog akta.

Primjedbe, predlozi i sugestije na nacrte akta mogu se dostaviti Sekretarijatu za imovinu, zastupanje i investicije i Sekretarijatu za uređenje prostora Opštine Bar, neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar, putem pošte ili putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., zaključno sa 15. decembrom ove godine.

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar