Cakan: Dvoumio sam se dok nisam čuo sina i njegovo društvo

so danas 45 nov 1

Predsjednik Biram Bar Radomir Novaković Cakan priznao je nakon glasanja njegove stranke za inicijativu građana da se vrtić gradi na nekoj drugoj, a ne na lokaciji koja je usvojena Detaljnim urbanističkim planom još 2009, uticao najviše njegov sin.

“Postoji nešto bitnije od politike- a to su naša djeca! Lično sam se dvoumio kakav stav da zauzmem do onog trenutka kada mi je sin saopštio da su on i cijelo njegovo društvo protiv izgradnje. Moja odluka je tada postala konačna i neopoziva", rekao je Novaković koji obavlja i funkciju potpredsjednika Opštine..

Odbornička grupa Biram Bar je jednistveno podržala Građansku inicijativu da se vrtić gradi na nekoj drugoj, a ne na lokaciji koja je usvojena Detaljnim urbanističkim planom još 2009-te.

“Kao što smo i obećali građanima tokom kampanje - nećemo biti ničiji privjezak već ćemo raditi i odlučivati svojom glavom u dogovoru sa građanima”, rekao je nakon glasanja šef odborničkog kluba Biram Bar Stevo Novaković.

Iz stranke Biram Bar su naglasili da su potpuno svjesni da glasanje koje je u suprotnosti sa odlukama koalicionih partnera može imati posljedice. Upravo zbog toga, Novaković je naglasio.

“Sve ću podsjetiti da smo tokom kampanje govorili da nismo srasli za fotelje i da nam one nisu prioritet. Mi imamo obavezu prema građanima i njihovim željama. i time smo se vodili prilikom glasanja”, rekao je Novaković.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar