DFTRG

Saopštenje za javnost Demokratskog fronta.

NVO MCP - Bar u sklopu svojih aktivnosti pokrenuo je projekat pod nazivom „Neka sve bude fer i na dohvat oka“. Projekat je predočen svim političkim partijama u Baru, tako da su u potpunosti upoznati sa ciljem projekta i pravilima podjednakim za sve. Mi prenosimo integralno saopštenja partija na uvid javnosti, ne komentarišemo ih, ostavljamo da svoj sud donesu naši čitaoci.

Saopštenje DF-a prenosimo integralno:

"Demokratski front je jedini opozicioni politički subjekt u Crnoj Gori koji je na djelu pokazao da pod nikakvim okolnostima ne želi ni da razgovara o ulasku u bilo kakvu koaliciju odnosno Vladu Mila Đukanovića i njegove mafijaske druzine, a kamoli da u necemu takvom učestvuje", kazao je sinoć Slaven Radunović, funkcioner DF-a na promotivnom skupu tog političkog saveza u Sutomoru.

On je pozvao opozicione birače da ne rasipaju glasove na stranke koje imaju realne šanse da ostanu ispod cenzusa, navodeći da je DF ubjedljivo najjača opoziciona grupacija koja očekuje da će 16.oktobra imati makar jedan glas vise od stranke Mila Đukanovica.

Radunović je naglasio da samo “DF ima kapacitet da promijeni Crnu Goru na bolje, te da će izvjesno pošto formira vladu ponistiti odluku o priznanju lažne države Kosovo kao i povući odluku o uvođenju sankcija crnogorskoj vjekovnoj zastitnici – Rusiji”.

Sa skupa je upućena poruka da Sutomore vise ne može da čeka da mu se vrati status opštine, i da će nova vlada na čelu sa DF-om stvoriti uslove da se tom zahtjevu Sutomorana urgentno udovolji, jer je po svemu realan i opravdan.

U punoj sali sutomorskog hotela "Akapulko" govorili su i funkcioneri DF-a Iva Pavlović, Mirjana Jankovska, te poslanički kandidati te liste iz Bara -Dejan Đjurovic, Aleksandra Vujičić, Bogić Beli Mitrović i Maja Vukićević, i koordinator Informativne sluzbe DF- Bar Milenko Jovanović."

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Kad čovjek voli posao koji radi ne broji godine, ni života, niti staža.
Više u kategorijama: Obale  More  Obale  Info  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti