DFTRG

Saopštenje za javnost Demokratskog fronta.

NVO MCP - Bar u sklopu svojih aktivnosti pokrenuo je projekat pod nazivom „Neka sve bude fer i na dohvat oka“. Projekat je predočen svim političkim partijama u Baru, tako da su u potpunosti upoznati sa ciljem projekta i pravilima podjednakim za sve. Mi prenosimo integralno saopštenja partija na uvid javnosti, ne komentarišemo ih, ostavljamo da svoj sud donesu naši čitaoci.

Saopštenje DF-a prenosimo integralno:

"Demokratski front je jedini opozicioni politički subjekt u Crnoj Gori koji je na djelu pokazao da pod nikakvim okolnostima ne želi ni da razgovara o ulasku u bilo kakvu koaliciju odnosno Vladu Mila Đukanovića i njegove mafijaske druzine, a kamoli da u necemu takvom učestvuje", kazao je sinoć Slaven Radunović, funkcioner DF-a na promotivnom skupu tog političkog saveza u Sutomoru.

On je pozvao opozicione birače da ne rasipaju glasove na stranke koje imaju realne šanse da ostanu ispod cenzusa, navodeći da je DF ubjedljivo najjača opoziciona grupacija koja očekuje da će 16.oktobra imati makar jedan glas vise od stranke Mila Đukanovica.

Radunović je naglasio da samo “DF ima kapacitet da promijeni Crnu Goru na bolje, te da će izvjesno pošto formira vladu ponistiti odluku o priznanju lažne države Kosovo kao i povući odluku o uvođenju sankcija crnogorskoj vjekovnoj zastitnici – Rusiji”.

Sa skupa je upućena poruka da Sutomore vise ne može da čeka da mu se vrati status opštine, i da će nova vlada na čelu sa DF-om stvoriti uslove da se tom zahtjevu Sutomorana urgentno udovolji, jer je po svemu realan i opravdan.

U punoj sali sutomorskog hotela "Akapulko" govorili su i funkcioneri DF-a Iva Pavlović, Mirjana Jankovska, te poslanički kandidati te liste iz Bara -Dejan Đjurovic, Aleksandra Vujičić, Bogić Beli Mitrović i Maja Vukićević, i koordinator Informativne sluzbe DF- Bar Milenko Jovanović."

Posljednje vijesti

Thumbnail U susret danu unutrašnjih poslova /2. Oktobar/ službenici CB Bar sa zamjenikom komandira stanice...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar