Započeti veliki radovi na rekonstrukciji trotoara, parkinga i saobraćajnica u centru

1

Opština Bar, preko Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, nastavlja sa aktivnostima na uređenju javnih površina u strogom centru grada.

U četvrtak 8. novembra otpočelo se sa rekonstrukcijom pješačke komunikacije u ulici Vladimira Rolovića i Jovana Tomaševića, od raskrsnice do autobuskog stajališta kod „Lovćen“ osiguranja. Predviđena je rekonstrukcija 1250m2, na način što će biti postavljene betonske ploče proizvođača d.o.o. „Bossin“ iz Mostara. Izvođač radova je firma d.o.o. „Bomakos“ iz Podgorice, a rok završetka radova je 20 dana.

Takođe, na Topolici u ulici 24. Novembra od katedrale Svetog Petra Apostola do ugostiteljskog objekta „Big Ben“ pristupilo se rekonstrukciji parking prostora i rekonstrukciji saobraćajnice, na način što će se postaviti završni sloj asfalta kako u prostoru parkiranja tako i u prostoru saobraćajnice. Nakon asfaltiranja površine od 5.500m2, biće obiljeleženo horizontalnom saobraćajnom signalizacijom preko 260 parking mjesta. Izvođač radova je d.o.o. „PUTEVI“ iz Bara.

Iz Opštine su zamolili građane i vlasnike poslovnih prostora da u toku izvođenja radova imaju razumjevanja i izađu u susret izvođačima radova kako bi se planirani radovi završili u predviđenom roku.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar