Slikarka iz Bara u istražnom zatvoru 30 dana

CB

Slikarka Danijela Kisić Petrović, osumnjičena za stvaranje kriminalne organizacije, juče je sprovedena u Istražni zatvor u Spužu gdje će provesti mjesec.

 Prema saznanjima Pobjede Kisić Petrović je uhapšena po potjernici, dok se njen sin potražuje. Ona je uhapšena prilikom kontrole dok je bila u BMW-u barskih tablica sa N.B. iz Bara. Nakon kontrole oboje su sprovedeni u Centar bezbjednosti na saslušanje. Baranin je pušten na slobodu, a Kisić Petrović je prevezena u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Ona je prije nekoliko dana uhapšena i Specijalno državno tužilaštvo joj je tada odredilo pritvor od 72 sata nakon čega je sudija za istragu pustio da se brani sa slobode. 

Krajem oktobra priveden je i njen sin Kristofor Petrović koji se za stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja brani sa slobode odlukom sudije Bašovića.

Kisić Petrović je hapšena u decembru prošle godine kada je u njenoj kući pronađen hekler, tri pištolja, fantomka i lisice. Na pištolju je pronađen njen DNK, njegog sina i NN osobe.

Izvor: POBJEDA

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar