Stigle pumpe za vodovod

ssusan

Kontinuirano ulaganja u tehničke kapacitete DOO „Vodovod i kanalizacija“ daje rezultate u kreiranju efikasnijeg i modernijeg vodosnadbijevanja na području opštine Bar.

Povećanje efikasnosti i racionalizacije u procesu vodosnabdijevanja ima za cilj dobiti stabilan sistem vodosnabdijevanja i kvalitetan odgovor na sve veće potrebe potrošača.
Proces nabavke novih pumpi koje će biti instaliranje u zonama Šušanj Ilino i Haj Nehaj je završen. Nabavkom novih pumpnih postrojenja stvorićeni su tehnički uslovi da se vodosnabdijevanje potrošača u zonama Šušanj-Ilino i Haj Nehaj značajno poboljša .
Radovi su započeti,pa će dok oni traju biti biti povremeno otežano vodosnabdijevanje ovih area,pošto se na drugačiji način ne mogu nove pumpe stavile u pogon.
„Ova investicija je samo jedan u nizu poduhvata koje smo planirali i realizovali koristeći sopstvena sredstva u obećanim rokovima, duboko svjesni da je stabilno vodosnabdijevanje izuzetno značajan i veoma odgovoran proces bez koga se ne može zamisliti razvoj niti jednog društva i njegove ekonomije”- kazao je izvršni direktor mr Zoran Pajović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar