Barani uhapšeni zbog krađe i nanošenja teških povreda

CB

Službenici Centra bezbjednosti Bar uhapsili su juče M.S. (33), odmah nakon izvršenja krivičnog djela “teška krađa”.

 On je, kako se sumnja, juče oko 17:00, prišao vozilu “Hyundai Tucson”, barskih registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano ispred jednog diskonta, nakon čega je polomio desno vjetrobransko staklo i otvorio vrata vozila, iz kojeg je potom otuđio žensku torbu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta. Nakon toga se dao u bjekstvo. Policijski službenici su se dali u potjeru za njim, a M.S. je odbacio otuđenu torbu, nakon čega je lišen slobode, navodi se u saopštenju policije.

Torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici a osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Policijski službenici CB Bar su danas u ranim jutarnjim časovima lišili slobode i A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo “teška tjelesna povreda”.

A.Š. je, sumnja se, danas, oko 2:30, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave. M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar